„Народ, който не трябва да се съпротивлява, той дори не осъзнава оковите си“ ? оза Люксембург

Начинът на водене на война в съвременността на американският англосаксонски елит
юли 8, 2018
Заседание на НК на ПП“ПОДЕМ“ 29.09.2018г.
октомври 4, 2018
Всики

„Народ, който не трябва да се съпротивлява, той дори не осъзнава оковите си“ ? оза Люксембург

„Народ, който не трябва да се съпротивлява, той дори не осъзнава оковите си“

? оза Люксембург

„Не сме народ , а мърша“

„Преклонена главица сабя не я сече“

„Търпен спасен“

 

Съвсем сигурно е,че ние българите няма да се съгласим с такъв психологически портрет. Но противниците на такава самооценка и самоирония ще могат ли да отговорят докъде може да стигне нашето овчедушие и докога ще търпим това социално заколение?

Обидени и засегнати от възрожденските народни мъдрости дано отново се мотивираме срещу моралната ни деменция.

Наложително е защото идващата зима ще донесе нови тежки изпитания на „лошия човешки материал“.Положението на хората рязко ще се влошава,защото ценовото бедствие ни сполетя в последните седмици. Повишение на цените има на всичко от първа необходимост; горива,ток,парно,хранителни продукти,хляб ,книги и пр. И отново мълчание! А тази следваща зима ще се окаже последна за хиляди недолекувани българи. Май наистина си заслужаваме орисията,след като мълчаливо без съпротива приемаме това ,което ни се случва.

Ние от П.П.“Подем“ се обръщаме към всички, които са против нашите твърдения, да се огледат и замислят,колко сме мръднали в своя манталитет и какво е падението ни като нация и държава в последните 28 години.

Май няма място да сме обидени нито да се вайкаме и най-малко да се измъкваме от отговорността, за собствената си нищета.

Защото нашето мълчаливо съгласие създаваше през всичките години усещането в управляващите за безнаказаност и незаменимост.

Изключително негативна и зловредна беше и остава ролята на медиите в България,които умишлено премълчаваха и замазваха дереджето на българите и не показват реалната нищета на хората.

Последни сме по свобода на словото, защото по голямата част от медиите? са откровени слуги на властта.

Тук абсурдът е очевиден-зрители и читатели не желаят много от нашите медии,защото не са обективни,а са продажни,но управниците плащат точно за това.

Сами сме си виновни,че нашите управници не се притесняват от ценовия произвол и мизерните пенсии дори и сега в предизборната обстановка.

И сега когато България е ограбена,разорена и почти унищожена пак ли ще търпим. Още ли ще чакаме крадливият „елит“ наследил контрареволюционерите от 10.11.1989г. ,които контролират държавата и преразпределят всичко помежду си ,което произвежда обслужващия персонал-народа. България продължава да затъва в блатото на грабежа ,изостаналостта и корупцията.

А това се случва защото в България бе извършен преврат съпроводен от геополитическа контрареволюция и грубо налагане на пагубния евроатлантически либерален модел.

От всичко това изгубиха всички българи,дори и спечелилите,защото скоро ще изгубят всичко,след като не са предвидени от „Господарите“ и Елитите“ .

П.П.“Подем“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *