КАК ДНЕШНИТЕ ДЕСНИ Б? АКОНИЕ? И И ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? СОЦИАЛТА? ИКАТИ НАЛОЖИХА КОЛОНИАЛНИЯ, ОЛИГА? ХИЧЕН МОДЕЛ НА ПАЗА? НА АНА? ХИЯ

КАКВО ДАДЕ ГЕ? Б НА СВЕТА И НА БЪЛГА? ИТЕ?
ноември 22, 2018
ДЪ? ЖАВАТА НЕ ФУНКЦИОНИ? А, ЛИПСВА СП? АВЕДЛИВОСТ И П? АВОСЪДИЕ, А П? ОТЕСТИТЕ СА С? ЕЩУ ВСИЧКО И С? ЕЩУ ВСИЧКИ
ноември 29, 2018
Всики

КАК ДНЕШНИТЕ ДЕСНИ Б? АКОНИЕ? И И ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? СОЦИАЛТА? ИКАТИ НАЛОЖИХА КОЛОНИАЛНИЯ, ОЛИГА? ХИЧЕН МОДЕЛ НА ПАЗА? НА АНА? ХИЯ

КАК ДНЕШНИТЕ ДЕСНИ Б? АКОНИЕ? И И

СОЦИАЛТА? ИКАТИ НАЛОЖИХА КОЛОНИАЛНИЯ,

ОЛИГА? ХИЧЕН МОДЕЛ НА ПАЗА? НА АНА? ХИЯ

И ето, резултатът е налице – създадена е социална, политическа и демографска дискриминация от типа на Закона за защита на държавата, наложен от царете през 40-те години на миналия век.

А според този закон, противниците на монархо-фашисткия режим подлежат на изтребление без съд и присъда, включително и децата. И резултатите са известни – над 46000 убити, включително деца.

А днес вече разделението на българската нация е факт, защото три десетилетия управляващи и техните преяли клакьори се идентифицираха като „умни и красиви“ с отвратителното пренебрежение към обикновения човек. Според управниците от неправилната страна са всички, които нарушават евроатлантическата идилия. Те бяха наричани „комунисти“, „ченгета“, евроскептици, путинисти, противници на стабилността, маргинали, клошари, лумпени, голтаци, помияри…., т.е. те са „лошия човешки материал“ според Б.Борисов.

В същото време бяха героизирани и хвалени подпалвачите на Партийния дом – август 1990 г., както и щурмоващите Народното събрание – януари 1997 г. и юли 2013 година, които и досега ги? славят като борци за свобода и демокрация.

Според нас – П.П.“Подем“ при създаването на Два свята, очевидно единият е излишен и от нас, милионите простосмъртни зависи дали ще останем аутсайдери или ще извършим промяна на статуквото.

Несъмнено историята се повтаря с нов, дори разширен заряд като основните скандирания на протестите са „Оставка“ и „Смяна на системата“.

Налице е вече медийна истерия срещу протестите, но нищо не може да отклони вниманието на страдащите българи от социалната, здравна, демографска и културна трагедия.

Пределно ясно е и защо толкова лъжи, замазване и ливосване на действителното положение на обикновения човек.

Наред с традиционните клишета за стабилност, развитие, магистрали, метрото и пр., Б.Борисов твърди, че външния дълг е 20 %, а той всъщност е над 60 млрд.лева, Захариева твърди, че броят на завръщащите се у дома българи вече бил по-голям от този на бягащите, което е лъжа. Но твърдението, пак на Захариева, че близо 60 % от България ще бъде демографска пустош до 12 години, може и да стане вярно.

Много са яростните войни за „напредъка“ на авторитарния, олигархичен модел, преяли с власт и пари, на които вече никой не вярва.

м.ноември, 2018 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *