ЩЕ ИМА ЛИ СОЦИАЛНА ? ЕВОЛЮЦИЯ С? ЕЩУ К? АДЛИВАТА СИСТЕМА НА УП? АВЛЯВАЩАТА? МАФИЯ

Исканията на „Жълтите жилетки“ Франция.Френското протестно движение „Жълта вест“
декември 8, 2018
УНИЩОЖИТЕЛНО Е МНЕНИЕТО НИ ЗА ЕВ? ОСЪЮЗА
декември 10, 2018
Всики

ЩЕ ИМА ЛИ СОЦИАЛНА ? ЕВОЛЮЦИЯ С? ЕЩУ К? АДЛИВАТА СИСТЕМА НА УП? АВЛЯВАЩАТА? МАФИЯ

 

Макар и късно, България започна социалния сблъсък, налице е задействане на инстинкта за оцеляване.

Все повече са българите, които са срещу затъването, новото варварство, срещу крадливия „елит“, срещу управляващото малцинство – толкова продажно, че се е превърнало в класическа колониална администрация.

А все по-малко са българите, които не са осъзнали, че у нас беше извършена контрареволюция без прецедент, защото досега човечеството нямаше случай да се връща в еволюцията си от една по-напреднала социална система, към вече отминала система.

В началото на 90-те години на миналия век, контрареволюцията умело беше прикривана и маскирана като „демокрация“, „пазарна икономика“, „плурализъм“ и пр….

А всъщност, демокрацията във всяко класово общество е била и си остава велика илюзия.

Брутална лъжа и пълна заблуда е твърдението на евроатлантическите „демократи“, че социализма е паднал, защото беше в криза – бил изчерпан.? Не, социализма беше превзет с подкупи и вербуване отгоре, начело с Горбачов.

Едно от безусловните доказателства бе срещата на 2-3 декември 1989 год. в Малта между Горбачов и Буш-старши, на която Горбачов позорно, предателски предоставяше и ССС? и СИВ.

Като функция на ставащото в ССС? , България също беше разгромена, превзета от уж „демократи“, мутри и мафиоти, които се разпореждаха с държавната власт като с трофей.

Те подчиниха българското общество като колония, която източваха през целия преход. Стигна се до там, че България сега е безпомощна пред шепа примитиви, криминални типове, които окрадоха всичко изработено последните 70 години от българите. Мафията унищожи държавността. Оглавихме всички негативни класации на Европейския съюз.

За това, ние от П.П. „Подем“ публично заявяваме – революцията срещу контрареволюцията е неизбежна, тя ще е социална, за деколонизация и декриминализация на България.

Всяко общество и нация си имат свой предел на търпението, което се дължи на историческото колективно самосъзнание и истинкта на народа за самосъхранение.

При нас българите, прагът на търпение след 1990 г. се оказа много висок, не само заради липсата на колективно самосъзнание, но и защото у нас започна демонтаж не само на социализма, а най-вече на народа.

Това е и обяснението и явната причина у нас да няма нито едно правителство с решения за преодоляване на демографската криза, спиране стопяването на нацията и ликвидиране на всички социални постижения.

У нас хората са отчаяни от кучешкия живот, кражбите, корупцията, лъжите, наркоманията, проституцията и най-вече да гледат как България изчезва.

Ставащото на протестите е като предсмъртна агония, като противопоставяне с надеждата да бъдат чути тежненията на простосмъртните и да демонстрират нежеланието си да са обслужващ персонал на паразитиращия „елит“.

Явно дошло е времето за най-острия социален сблъсък, който да прерасне в социална революция срещу криминалната система на управляващата мафия.

В противен случай, ще оставим схемата за англо-саксонско расово и политическо превъзходство да бъде реализирана, според която такива национални държави като България да бъдат ликвидирани.

 

 

м.декември 2018 год.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Хр.Дочев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *