ЩЕ ИМА ЛИ СОЦИАЛНА ? ЕВОЛЮЦИЯ С? ЕЩУ К? АДЛИВАТА СИСТЕМА НА УП? АВЛЯВАЩАТА? МАФИЯ
декември 8, 2018
ЛЕВИЯТ П? ОЕКТ НА ПА? ТИЯ ПОДЕМ
декември 10, 2018
Всики

УНИЩОЖИТЕЛНО Е МНЕНИЕТО НИ ЗА ЕВ? ОСЪЮЗА

В българския родов ген е втълпено мнението и преклонението пред чужбина. И ето сега,? вече 30 години битува психо-фобията „Европейски съюз и НАТО“. В резултат на мозъчните атаки и трeпанации по медиите се народиха Европартии, Европрограми, Евровеличия и безброй Евроатлантически матрици, които се настаниха в българското пространство по-мащабно от „Член Първи“.

Все пак нашия критически скептицизъм, както и автентичното ни ляво и социално мислене на български граждани ни позволява да оценим правдиво и вярно „Евро-атлантическите резултати“.

Винаги и навсякъде хората са лицето на всяко дело, каквото е и Европейския съюз. Започваме с офшорния адвокат Юнкер, вечно почерпен и разследван в собствената си държава за финансови машинации с цел данъчна измама. Как да вярваме в действията и почтеността на Е.С. с такъв ръководител.

За Доналд Туск достатъчно е казано, че е бламиран като родоотстъпник по темата за мигрантите в родната си Полша.

Там беше и германския социалдемократ М.Шулц, известен със слугинажа си пред олигархията и плачевните изборни резултати на неговата социал-тарикатска партия.

За Жозеф Дол се знае, че е превърнал евродесницата в стройна система за усвояване на финансови фондове, по която причина крепят и ГЕ? Б.

Най-силно блести Ангела Меркел, която произнесе смъртната присъда на стария континент със своето „Добре дошли“ на бежанците без самоличност. И до днес това си е удар по цивилизацията и християнството.

Но тя ще си плати, макар че сега мълчи, защото изпълнява указанията на задокеанските USA-началници.

Учудващо е, че все още няма заведени искове срещу виновниците за убитите от тероризма, за изнасилените от бежанците, за враждебното отношение на бежанците към „мулти-култи“-домакините и пр.

 

 

Без да сме били евроскептици, нито европротивници, ние от П.П „Подем“ не вярваме в евроатлантическата психоза и наркоза на повечето българи. Не е далеч времето, когато всички ще отрезвеем по адрес на европейските етно-демографски агресори.

Защо да не сме прави, като нито веднъж богопомазаните от Евросъюза не са се замислили за огромните социални различия и никога не са проявили морална справедливост спрямо изоставащите.

Нещо повече, тяхното евроблагополучие е истински финансов пир, разиграван с парите на страдащите народи от комисари, евродепутати, чиновници и пр.

Наскоро по повод 10-та годишнина от членството ни в Евросъюза се появи информацията, че сме платили 24 млрд., а сме получили под 17 млрд. Т.е. никаква солидарност към България, а Евросъюза даже са спечелили повече, отколкото са ни дали от собствените ни вноски в бюджета на Евросъюза.

За това ние не сме склонни да боготворим евролидерите, нито да ги адмирираме, че могат да ръководят, съдят и контролират малките, бедните, периферните държави. Още повече, че те разсипаха високоразвитата Европа и я подложиха на демографска ислямизация и колонизация. ? азпадът предстои при увеличаващите се драстични различия между Евросъюза и националните държави-членки.

 

 

 

Декември,2018 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Хр.Дочев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *