ЧЕСТИТА НОВАТА 2019 ГОДИНА
януари 1, 2019
6 000 български семейства в бедствено положение.
януари 20, 2019
Всики

“Демокрацията“ на ГЕ? Б

“Демокрацията“ на ГЕ? Б под мотото на „стабилността“ и „растежа“ нанесе огромни щети на нацията и държавата.

Безусловно партията-държава ГЕ? Б е обсебила всички възможни ресурси, явни и прикрити, легитимни и нелегитимни, особено публичните финанси, че не остава за никой извън тяхната схема. Точно за това ни внушават социолози, ефири, вестници и пр., че няма смисъл от предсрочни избори, тъй като вотът ще нарисува същата картина.

И сегашните прогнози потвърждават нагласата сред българските гласоподаватели за това, че парламентарния вот е компрометиран в аванс от ГЕ? Б, пускайки машината за печелене на избори. Не е странно за болшинството българи, защото е факт, че над 70 % от хората на улицата открито псуват ГЕ? Б. В социалните мрежи е пълно с всевъзможни критики срещу властта, срещу правителствата на Б.Борисов, срещу корупцията и скандалите.

За разлика от някои социолози и дейци, ние от П.П. „Подем“ не приемаме тезата, че ГЕ? Б няма как да си отиде по нормален, демократичен начин, както и варианта за програмно правителство, защото ще остави ГЕ? Б във властта.

А те са готови на всичко – да похарчат бюджета, резерва, еврофондовете, да натоварят нацията с борчове само и само да се доберат до властта. Точно за тази цел беше и на ход безпрецедентното угояване на Чиновническата партия, както и уж недопустима държавна помощ за някои частни работодатели.

Като отбележим корпоративно-административния натиск върху бизнеса и електората, както и машината за избори на Борисов и Цветанов, ГЕ? Б имат над милион бюлетини преди изборния период.

И въпреки престъпните действия на ГЕ? Б в целия изборен процес, ние като представители на лявата алтернатива не приемаме участието на ГЕ? Б в Програмен кабинет и заедно с недоволните, пострадалите ще максимизираме наказателния вот във всички предстоящи избори през 2019 г.

Защото ГЕ? Б си заслужиха отрицанието на народа, защото не само заграбиха, а убиват българската нация, продължават разграбването на държавата и разчитат на угояваната Чиновническа партия, регионалните представители и техните близки и приближени.

Но ако и за тези избори на 2019 г. левоцентристките партии не проявят необходимите компромиси и коалиционна култура, ще носят вековна отговорност за националната катастрофа на българите.

 

м.янаури 2019 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *