КАК ИДЕОЛОГИЧЕСКАТА БИТКА НА 20-Я ВЕК П? И ДВУПОЛЮСНИЯ МОДЕЛ СЕ Т? АНСФО? МИ? А В ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ И СТ? АТЕГИЧЕСКИ СБЛЪСЪК

Е ЛИ ЕВ? ОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ЕДНА БЮ? ОК? АТИЧНА, ВЛАСТОВА И ФИНАНСОВА СТ? УКТУ? А НАД ЕВ? ООБЩЕСТВОТО?
февруари 2, 2019
АКО ИМПЕ? ИИТЕ-ПА? АЗИТИ ГОСПОДСТВАТ, ЩЕ ЗАГИНЕ ПЛАНЕТАТА, АКО НЕ ГОСПОДСТВАТ ЩЕ УМ? АТ ПА? АЗИТИТЕ
февруари 7, 2019
Всики

КАК ИДЕОЛОГИЧЕСКАТА БИТКА НА 20-Я ВЕК П? И ДВУПОЛЮСНИЯ МОДЕЛ СЕ Т? АНСФО? МИ? А В ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ И СТ? АТЕГИЧЕСКИ СБЛЪСЪК

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

КАК ИДЕОЛОГИЧЕСКАТА БИТКА НА 20-Я ВЕК П? И

ДВУПОЛЮСНИЯ МОДЕЛ СЕ Т? АНСФО? МИ? А В

ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ И СТ? АТЕГИЧЕСКИ СБЛЪСЪК

 

След като антикомунизмът отпадна от политическата игра поради липсата на противник, Догмата на единствения геополитически полюс вече не върви.

А наследниците на колониалните феодали зад океана пуснаха в обръщение срещу своята опозиция безброй ереси – популизъм, ксенофобия, национализъм и др. под общия знаменател „фалшиви новини“. И съответствие „болните мозъци“ от двете страни на океана винаги излизат прави, защото „фалшивите новини“ лесно бият истинските лъжи. Сега вече политическата перверзия е безкрайно отвратителна и безпардонна, защото е покрита от огромно лицемерие.

Ето например, Тръмп не е избран легитимно поради намесата на ? усия, но е легитимен когато разполага ракетите с ядрени глави в Източна Европа, когато налага икономически санкции на ? усия, когато одобрява неонацистката хунта в Киев, когато организира преврат във Венецуела и се прави на дръж ми шапката при създаването на въоръжени сили в Косово. На какво основание е намерението за военна намеса във Венецуела като във Виетнам.

НАТО е уж гарант за стабилност и демокрация, но непрекъснато провокира заплахи за войни и премества бойната си линия все по-близо до Москва.

А нали американците обсъждаха и обещаваха разпускането на НАТО след като Варшавски договор няма. Това си е гангстерска наглост на наследниците на убийците, крадците заселени преди 3 века в Новия свят за да не мърсят Европа.

Енергийните проекти „Белене“, Южен поток, Северен поток и др. са неправилни според САЩ, но причината е, че са руски и заобикалят Украйна. Е по-важно е, че три пъти по-скъпия втечнен газ е задължителен за бедна България.

Би следвало да считаме за връх на евроатлантическия хуманизъм – Истамбулската конвенция, Пактът за миграция на ООН и „джендеризъм“, но се случва точно обратното. Българският народ и други държави не смятат така и бранят християнските си ценности и семейството.

Всъщност ние от П.П. „Подем“, логично задаваме въпроса – защо са ни национални правителства, защо ни е Европейски съюз след като САЩ решават от името на всички сателити? И го правят по всеки въпрос, за всеки конфликт без никакви аргументи и доказателства, камо ли съгласуване.

Дошло е времето да осъзнаем, че съвременна Европа и България сме подвластни на нов мистичен и геополитически колониализъм и феодализъм.

 

Февруари 2019? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *