АКО ИМПЕ? ИИТЕ-ПА? АЗИТИ ГОСПОДСТВАТ, ЩЕ ЗАГИНЕ ПЛАНЕТАТА, АКО НЕ ГОСПОДСТВАТ ЩЕ УМ? АТ ПА? АЗИТИТЕ
февруари 7, 2019
2019 година през погледа на ПП „ПОДЕМ“
февруари 24, 2019
Всики

А П Е Л ? на политическа партия ПОДЕМ

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? А П Е Л

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? на политическа партия ПОДЕМ

 

Новосъздадената партия ПОДЕМ заявява, че чрез програмните си 10 приоритетни ценности и 5 приоритетни интегрирани политики категорично и безусловно преследва смяна на системата, която ежедневно социално убива и лишава хората от надежди и правото на щастие. Действащата порочна система по своята същност е елитарна, неолиберална, експлоататорска, клиентилистка, компрадорска и в крайна сметка е антихуманна. Тя трябва да се помете!

Ние сме за нова обществена система – солидарна, справедлива, равновесна, ефективна, мирна – система, уважаваща достойнството и правата на мнозинството граждани и мнозинството народи. Човекът, а не парите е в основата на нашата политика. Партия ПОДЕМ е готовяа да партнира с всяка отговорна и последователна политическа и обществена структура, която се бори срещу старата система и е за установяване на нов обществен ред.

Уважаеми съмишленици и потенциални партньори, партия ПОДЕМ на висок глас апелира да бъдем чук, а не наковалня! Новата 2019 година е годината на три решаващи избори: европейски, предсрочни парламентарни и редовни местни. Нека заедно посрещнем тези предизвикателства!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *