Честит 3-ти Март!
март 3, 2019
ОЩЕ ? ЕДНА ? ПУБЛИЧНА ОЦЕНКА ? ЗА ? ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ П? ЕСТЪПЛЕНИЯ ? НА ? САЩ ? ВЪВ ? ВЕНЕЦУЕЛА
март 15, 2019
Всики

ЗА ? ВА? ВА? СКОТО ? ? АЗ? УШАВАНЕ ? НА ? БЪЛГА? ИЯ

ЗА ? ВА? ВА? СКОТО ? ? АЗ? УШАВАНЕ ? НА ? БЪЛГА? ИЯ

ВИНОВНИ ? СА ? БЕЗДА? НИТЕ ? УП? АВЛЯВАЩИ ? ОТ

П? ЕХОДА

?

 

Най-парадоксално е, че тези национални погромаджии се самоопределят като „спасители“, „обединители“ и „защитници на нацията“.

И тридесет години бездарниците обясняваха, че трагичните събития били причинени от външни фактори. Или пък „БСП гадно го издебвали, Б.Борисов, когато го няма и му спретвали интриги“, като премахването на преференциите, избори със стара ЦИК и др.

Но това си е лъжа по-наивна от детската – „кой се изака в гащите ми“. Безброй са лъжите за оправдаване на всички последни места в класацията на България в Европейския съюз.

Ето защо, ние от П.П. „Подем“ отново заявяваме, че само родни преходници в управлението извършиха варварската разрушителност на нацията и държавата.

Те същите „овладяха“ медиите и не слизат от екраните и ефирите. Изтъкват се като „единствените“, „безалтернативните“ политици и управници.

В пълна зависимост са поставени правораздавателните и правоохранителните органи, особено през последните няколко години.

Точно така сегашните управници убиха вярата, надеждата и чувството за справедливост у българите и ги превърнаха в апатични и безразлични люде към собствената си съдба.

Всъщност бездарното, корумпирано управление на правителствата на прехода нанесе съкрушителни удари по авторитета на партиите, като ги експонираха като неспособни да управляват държавата. Именно за това партии със сериозни изборни резултати бяха наказани от избирателите – СДС, НДСВ, БСД, ? еформатори и много други, както и БСП вече 10 години е в опозиция. За всеобщо съжаление всички преходни правителства затвърдиха международното обществено мнение, че България се управлява от най-слабите, най-безличните, най-сервилните и продажни политици. Безспорен факт е, че точно те я превърнаха в най-бедната държава и в сателитен номер едно в Европа. Та за това въпрос на кратко време е и сегашните управляващи да се окажат на политическото бунище.

Все пак да споменем директно съвременните разрушители на икономическите и социални основи на България, като застрашиха съществуването на републиката ни и нацията ни.

 

Без всякакъв професионален и управленски опит с логичен провал, обслужващ тъмни задкулисни интереси – Филип Димитров, Жан Виденов, Сергей Станишев, Симеон Сакскобурготски. А какво да обсъждаме Иван Костов – неуспелия асистент с пагубното му управление, с публично определение за най-зловредната политическа фигура. Освен това той намали пенсиите на над два милиона пенсионери с почти 50 % , обричайки ги на гибел.

 

За ГЕ? Б и Б.Борисов ще пишем най-дълго и най-много след падането му от власт. И не защото най-дълго се задържа във властта, и не само защото прикрива своите вини надолу по йерархията на ГЕ? Б. А скоро ще пишем за поредиците скандали, гафове, примитивни управленчески решения, груби лобистки действия, мащабни криминални афери, унизително сервилна външна политика и пр. Политическа отговорност ще носи Б.Борисов и за политическите чистки до 90 % от работещите в държавните органи, като ги подменяше с „калинки“ без опит и без интелект. В никоя държава от Варшавския договор уволненията след промените не са надвишавали 8 – 10 %. Там опитните кадри продължиха развитието, а в България само се говореше за стабилност и развитие и логично потъването с „калинките“ продължава.

Ето защо, ние от П.П. „Подем“ вярваме, че е дошло времето за радикална промяна на абсурдното, гибелно статукво. Длъжни сме да спрем по-нататъшното разграбване на държавата и изчезването на нацията.

 

 

 

март 2019 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *