ОЩЕ  ЕДНА  ПУБЛИЧНА ОЦЕНКА  ЗА  ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ  НА  САЩ  ВЪВ  ВЕНЕЦУЕЛА
март 15, 2019
ПОДЕМ и ТВ ЕВРОПА
март 25, 2019
Всики

„Браво Бойко,браво Цецо“ и пр…….

„Браво Бойко,браво Цецо“ и пр…….

Преди години един десен  деятел и тъмно син функционер беше обявил ,че ако правителството на ГЕРБ,вместо това което върши,вземе да прави обратното ще уцелва повече.

Цялата българска публика схвана как ГЕРБ беше изпързалян  за глупавото му законодателно действие,т.е. да правят промени в гласуван от Парламента ,но не влязъл в сила закон.

За част от публиката не стана ясно ,кой е законотворецът  и кой одобрява,но пък ГЕРБ очевадно беше освиркан и стигнаха до поредния грешен заден ход.Поради управленски неумения  и прехласнати от политически комбинации ГЕРБ простовато взеха че опростиха дълговете на мюфтийството.

При това уж на вероизповеданията опрощават,но всъщност само на мюфтийството.И това недалновидно,необмислено решение просъществува само 48 часа и пак грешен заден ход.

Няма как да пропуснем  да подминем и звездната пледоария  и самозащита на Б.Борисов,който  публично заяви „Издебват ме БСП,когато ме няма и ми спретват интриги“

Като как бе джанъм?

И накрая припомняме ,че остана неизвестен висшият пилотаж,който изгъбарка и изпързаля ГЕРБ два пъти за 2 месеца.

Следващ опасен гаф ГЕРБ сътворява срещу кметове на основания на съмнителни доноси от корумпирани информатори и пр…..

Ако кметовете тръгнат да протестират???

март 2018                                                                                                         ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *