КОЙ АКТИВИРА НАЦИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 20-ТИ ВЕК  И СЕГА ТЕРОРИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 21-ВИ ВЕК

5 май 1876 г. ЧЕРНА ДАТА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДЕНЯТ НА БАТАШКОТО КЛАНЕ 5000 ДУШИ СА ЗВЕРСКИ ИЗБИТИ, ДОКАТО СЕ БОРЯТ ЗА СВОЯТА СВОБОДА, ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО! НИЕ ПОМНИМ! ВЕЧНА ПАМЕТ НА ГЕРОИТЕ!
май 5, 2019
ПОДЕМ подписа споразумение за взаимодействие и подкрепа за Европейските избори на „БСП за България“ с бюлетина №18 заедно с още 11 партии и граждански организации
май 8, 2019
Всики

КОЙ АКТИВИРА НАЦИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 20-ТИ ВЕК  И СЕГА ТЕРОРИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 21-ВИ ВЕК

КОЙ АКТИВИРА НАЦИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 20-ТИ ВЕК

И СЕГА ТЕРОРИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 21-ВИ ВЕК

 

За незапознатите е добре да знаят, че финансирането на третия райх е извършено от североамерикански и английски банки.

Фашизоидната глобална олигархия налагана от Вашингтон разиграва ужасния сценарий за евтаназия на лошия човешки материал. И най-трагичното е, че става дума за излишни 2/3 от човечеството. Но не трябва да се самозаблуждаваме, че става дума за политкоректни грешки и престъпни глупости. Явно е, че авторите оттатък океана имат за цел да разчистят излишните хора, особено „социалните пенсионери“ като ги заместят с евтини мигранти, готови да свалят цената на труда и да вдигнат нормата на печалбата. Тук е съвсем ясно, че над националните олигарси, прикривайки се зад хуманитарна демагогия предизвикаха огромни демографски, социални катастрофи и терористични зверски атентати.

Нима не знаем кой организира конспирацията „Арабска пролет“, кой и защо свали законните правителства в Ирак и Либия, кой предизвика гражданска война в Сирия, кой финансира „Ислямска държава“, кой е виновен за престъпленията срещу християнската цивилизация и т.н. Какво е палежът на Нотр Дам точно преди Великден.

За кой не е очевидно, че това е световен садизъм, чието обяснение са единствено печалбите на инвеститорите и при нацистите и терористите. За късопаметните напомняме, че пак от Вашингтон дойде нацистката философия за „лошия човешки материал“ и е известно кой я пусна в България. Точно за това няма по-важна причина за геноцида спрямо българската нация – православна, славянска, проруска със силно социално и социалистическо присъствие.

За нас българите най-жалкото в случая е, че слугинажът на нашенските управници няма аналог в Европа. Някои анализатори смятат, че е налице социално-психологическа деформация на сегашното ни управление. Безброй са слагаческите превъзнасяния на евроатлантическите ценности и директиви от нашенските управници, макар България да продължава да потъва и се стопява най-бързо.

И всичко до тук май няма по-малко значение пред келепира, заради който нашенските управници не пропускат да източват публични и народни пари, като хем да се офайдосат чрез комисионерски схеми, хем да се подмажат на евроатлантическите началници.

А приписването на преврат и диктатура на Радев и Нинова си е нагло блъфиране на режима за да плаши с „диктатура“.

Май е неотложно да се поучим от украинците, които само след 5 години се отърваха от „спасителя“ Порошенко.

Ами ние ако пак гласуваме както до сега, ще си заслужим отредената ни евтаназия!

м.май 2019 г.                                                            П.П. „ПОДЕМ“

Христофор Дочев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *