КОЙ АКТИВИ? А НАЦИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 20-ТИ ВЕК ? И СЕГА ТЕ? О? ИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 21-ВИ ВЕК

5 май 1876 г. ЧЕ? НА ДАТА В ИСТО? ИЯТА НА БЪЛГА? ИЯ ДЕНЯТ НА БАТАШКОТО КЛАНЕ 5000 ДУШИ СА ЗВЕ? СКИ ИЗБИТИ, ДОКАТО СЕ БО? ЯТ ЗА СВОЯТА СВОБОДА, ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО! НИЕ ПОМНИМ! ВЕЧНА ПАМЕТ НА ГЕ? ОИТЕ!
май 5, 2019
ПОДЕМ подписа споразумение за взаимодействие и подкрепа за Европейските избори на „БСП за България“ с бюлетина №18 заедно с още 11 партии и граждански организации
май 8, 2019
Всики

КОЙ АКТИВИ? А НАЦИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 20-ТИ ВЕК ? И СЕГА ТЕ? О? ИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 21-ВИ ВЕК

КОЙ АКТИВИ? А НАЦИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 20-ТИ ВЕК

И СЕГА ТЕ? О? ИСТИТЕ В НАЧАЛОТО НА 21-ВИ ВЕК

 

За незапознатите е добре да знаят, че финансирането на третия райх е извършено от североамерикански и английски банки.

Фашизоидната глобална олигархия налагана от Вашингтон разиграва ужасния сценарий за евтаназия на лошия човешки материал. И най-трагичното е, че става дума за излишни 2/3 от човечеството. Но не трябва да се самозаблуждаваме, че става дума за политкоректни грешки и престъпни глупости. Явно е, че авторите оттатък океана имат за цел да разчистят излишните хора, особено „социалните пенсионери“ като ги заместят с евтини мигранти, готови да свалят цената на труда и да вдигнат нормата на печалбата. Тук е съвсем ясно, че над националните олигарси, прикривайки се зад хуманитарна демагогия предизвикаха огромни демографски, социални катастрофи и терористични зверски атентати.

Нима не знаем кой организира конспирацията „Арабска пролет“, кой и защо свали законните правителства в Ирак и Либия, кой предизвика гражданска война в Сирия, кой финансира „Ислямска държава“, кой е виновен за престъпленията срещу християнската цивилизация и т.н. Какво е палежът на Нотр Дам точно преди Великден.

За кой не е очевидно, че това е световен садизъм, чието обяснение са единствено печалбите на инвеститорите и при нацистите и терористите. За късопаметните напомняме, че пак от Вашингтон дойде нацистката философия за „лошия човешки материал“ и е известно кой я пусна в България. Точно за това няма по-важна причина за геноцида спрямо българската нация – православна, славянска, проруска със силно социално и социалистическо присъствие.

За нас българите най-жалкото в случая е, че слугинажът на нашенските управници няма аналог в Европа. Някои анализатори смятат, че е налице социално-психологическа деформация на сегашното ни управление. Безброй са слагаческите превъзнасяния на евроатлантическите ценности и директиви от нашенските управници, макар България да продължава да потъва и се стопява най-бързо.

И всичко до тук май няма по-малко значение пред келепира, заради който нашенските управници не пропускат да източват публични и народни пари, като хем да се офайдосат чрез комисионерски схеми, хем да се подмажат на евроатлантическите началници.

А приписването на преврат и диктатура на ? адев и Нинова си е нагло блъфиране на режима за да плаши с „диктатура“.

Май е неотложно да се поучим от украинците, които само след 5 години се отърваха от „спасителя“ Порошенко.

Ами ние ако пак гласуваме както до сега, ще си заслужим отредената ни евтаназия!

м.май 2019 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Христофор Дочев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *