Х? ИСТО БОТЕВ
юни 2, 2019
ОЦЕНКА
юли 8, 2019
Всики

“ЗАВОД ДО ЗАВОД“ – ГЛУПАВА ЛЪЖА

Народът много отдавна го е казал – на лъжата краката са къси. Но явно Бойко Борисов на 04.06.2019 г. на срещата с К? ИБ още е бил замаян и още в еуфория от „победата на Евроизбори – 2019“, за да изрече такава глупост. Другата версия е – толкова му е компетенцията или нагло пресъздаване на фалшива реалност за миналото и настоящето на българската индустрия. Вижте изказа му точно: „Много съм впечатлен от обиколките по заводите – мога да кажа, че България пак се завърна като една индустриална държава – каквато е била преди 1945 г., където минете – завод до завод.
Вместо Бойко Борисов да ни говори за „обиколките си по заводи“ да се вгледа в Банкя какво производство е построено и колко заводи и фабрики са разрушени и колко са построени в София-окръг. Хиляди са в България затворените заводи Бойко, а новопостроените няколко десетки.
В Плевен например, от 123 предприятия с над милиард месечна продукция, а сега са няколко работещите. Така, че завод до завод си е измамна, фалшива, заблуждаваща измислица.
За публиката напомняме, че сред онези 2 млн. гурбетчии – имигранти, голяма част са българските машиностроители, металообработчици, стругари, фрезисти, химици и пр., които още си търсят късмета по света.
А за завръщането на България в ролята си на индустриална държава според Б.Борисов „каквато била преди 1945 г.“ е илюстрация на пълна некомпетентност или нагло изопачаване на историческата действителност. Вижте фактите без много коментар.
Преди Втората световна война България не е била като сега най-бедната Европейска държава. Била е на 18-то място. Но производството и износа са се състояли от: тютюн – 50 %, зърно, яйца, плодове, кожи, птици, текстил, каучук, въглища, захар, т.е само в добивната и преработвателната промишленост. Това е била „индустриализираната България преди 1945 г.“ според „Бойковите познания“ или Борисов пак пробутва фалшива реалност. Лош съвет са му дали, защото такава лъжа бързо се опровергава.
Май става ясно кой е по-прост – народа или Б.Борисов.
Остава да видим кога българския народ ще изригне срещу обидите, срещу лъжите, срещу измамите, манипулациите, будалкането, униженията, геноцида, унищожението на нацията и държавата.

Юни 2019 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Христофор Дочев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *