АНАЛИЗ НА НАТРАПЕНИТЕ НИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ „ЦЕННОСТИ“, КОИТО НЕ СА НАШ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР

ОЦЕНКА
юли 8, 2019
ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ИЗПИТАНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЛЕД 1300 ГОДИНИ ВЪЗХОДИ И ПАДЕНИЯ
юли 27, 2019
Всики

АНАЛИЗ НА НАТРАПЕНИТЕ НИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ „ЦЕННОСТИ“, КОИТО НЕ СА НАШ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР

Днес никой нормален няма да оспори, че либералната демокрация донесе предимно злини – олигархии, невиждани неравенства и упадък.

Никой май не се съмнява, че тази фасадна демокрация е действително една фасада с уж избори, на които нищо не избираме, с уж свобода на словото с корпоративно и политически зависими медии, с уж европейски правила, но с една оядена, безродна, безпринципна, безпардонна бюрокрация.

Какво представляват така наречените европейски политически семейства? Европейската „народна“ партия, може да е всичко друго, само не и народна. Затова все по-малко ще са десните избиратели, които ще се отъждествяват с тази антинационална соросоидна корпорация Е.Н.П. А и прикритието „народна“ е компрометирано!

Какво е Партията на европейските „социалисти“, като нито е социалистическа, нито е социална. В лявото пространство едни твърдят, че тяхната лявост и социалност не са автентични. Други прогнозират, че тяхното социалтарикатско прикритие заедно с джендеридеологията и миграцията ще ги заведе на политическото бунище при партиите на Герхард Шрьодер и Тони Блеар.

Тук искаме да припомним, че за първите 10 години България е внесла в хазната на Брюксел 30 % повече пари, отколкото е получила, а това прави над 7 млрд лева. Това ние наричаме колониално вземане от бедна България „за Новите големи братя“. Точно така нашата изстрадала родина е безгласен донор в бюджета на Европейския съюз. Имаме пълно основание да твърдим, че тази олигархична корпорация, каквато е Европейския съюз, няма нищо общо с проблемите на европейските граждани и данъкоплатци.

Още повече, що се отнася до българските граждани, освен с плоския данък са натоварени с всякакви индиректни налози – вечно растящите местни данъци и такси, винетки, карнетки, сини и зелени зони, застраховки, лихви и пр. … А сега и ТОЛ системата, която очевидно е предвидена да пълни касата на ГЕРБ за финансиране на Чиновническата партия, номенклатурата и следващите изборни победи. Заради тези и много други взятки ГЕРБ залагат капан за опозицията и малките партии, отказвайки се от субсидиите за да унищожат конкуренцията, при това публично, уж в полза на народа.

Само, че гласоподавателите имат опит с предишни командири, властелини, монарси. Само гледайте!

Станахме неволни свидетели на махленските пазарлъци за властта в Европейския съюз и видяхме що за елити са брюкселските избраници. Съвсем ясно стана, че „слугите на европейските народи“ на първо място се интересуват от разпределението на властта във ведомостта. А тази ведомост захранвана от нас, избирателите, осигурява месечен доход близо 25000 евро за всеки евродепутат и двойно повече за еврокомисарите. Тези колосални  суми в сравнение с доходите на европейските граждани са съпроводени с куп екстри – безплатни училища за децата, безлихвени заеми, пенсионни фондове и пр. …

Тази срамна и горчива истина не могат да се прикриват вечно от продажните екрани, ефири и страници, които са говорители на статуквото, включително на мошеници, корумпирани и пр. …

м.юли 2019 год.                                                 П.П. „ПОДЕМ“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *