АНАЛИЗ НА НАТ? АПЕНИТЕ НИ ЕВ? ОАТЛАНТИЧЕСКИ „ЦЕННОСТИ“, КОИТО НЕ СА НАШ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБО?

ОЦЕНКА
юли 8, 2019
ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ИЗПИТАНИЕ НА БЪЛГА? СКИЯ НА? ОД СЛЕД 1300 ГОДИНИ ВЪЗХОДИ И ПАДЕНИЯ
юли 27, 2019
Всики

АНАЛИЗ НА НАТ? АПЕНИТЕ НИ ЕВ? ОАТЛАНТИЧЕСКИ „ЦЕННОСТИ“, КОИТО НЕ СА НАШ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБО?

Днес никой нормален няма да оспори, че либералната демокрация донесе предимно злини – олигархии, невиждани неравенства и упадък.

Никой май не се съмнява, че тази фасадна демокрация е действително една фасада с уж избори, на които нищо не избираме, с уж свобода на словото с корпоративно и политически зависими медии, с уж европейски правила, но с една оядена, безродна, безпринципна, безпардонна бюрокрация.

Какво представляват така наречените европейски политически семейства? Европейската „народна“ партия, може да е всичко друго, само не и народна. Затова все по-малко ще са десните избиратели, които ще се отъждествяват с тази антинационална соросоидна корпорация Е.Н.П. А и прикритието „народна“ е компрометирано!

Какво е Партията на европейските „социалисти“, като нито е социалистическа, нито е социална. В лявото пространство едни твърдят, че тяхната лявост и социалност не са автентични. Други прогнозират, че тяхното социалтарикатско прикритие заедно с джендеридеологията и миграцията ще ги заведе на политическото бунище при партиите на Герхард Шрьодер и Тони Блеар.

Тук искаме да припомним, че за първите 10 години България е внесла в хазната на Брюксел 30 % повече пари, отколкото е получила, а това прави над 7 млрд лева. Това ние наричаме колониално вземане от бедна България „за Новите големи братя“. Точно така нашата изстрадала родина е безгласен донор в бюджета на Европейския съюз. Имаме пълно основание да твърдим, че тази олигархична корпорация, каквато е Европейския съюз, няма нищо общо с проблемите на европейските граждани и данъкоплатци.

Още повече, що се отнася до българските граждани, освен с плоския данък са натоварени с всякакви индиректни налози – вечно растящите местни данъци и такси, винетки, карнетки, сини и зелени зони, застраховки, лихви и пр. … А сега и ТОЛ системата, която очевидно е предвидена да пълни касата на ГЕ? Б за финансиране на Чиновническата партия, номенклатурата и следващите изборни победи. Заради тези и много други взятки ГЕ? Б залагат капан за опозицията и малките партии, отказвайки се от субсидиите за да унищожат конкуренцията, при това публично, уж в полза на народа.

Само, че гласоподавателите имат опит с предишни командири, властелини, монарси. Само гледайте!

Станахме неволни свидетели на махленските пазарлъци за властта в Европейския съюз и видяхме що за елити са брюкселските избраници. Съвсем ясно стана, че „слугите на европейските народи“ на първо място се интересуват от разпределението на властта във ведомостта. А тази ведомост захранвана от нас, избирателите, осигурява месечен доход близо 25000 евро за всеки евродепутат и двойно повече за еврокомисарите. Тези колосални? суми в сравнение с доходите на европейските граждани са съпроводени с куп екстри – безплатни училища за децата, безлихвени заеми, пенсионни фондове и пр. …

Тази срамна и горчива истина не могат да се прикриват вечно от продажните екрани, ефири и страници, които са говорители на статуквото, включително на мошеници, корумпирани и пр. …

м.юли 2019 год.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *