ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ИЗПИТАНИЕ НА БЪЛГА? СКИЯ НА? ОД СЛЕД 1300 ГОДИНИ ВЪЗХОДИ И ПАДЕНИЯ

АНАЛИЗ НА НАТ? АПЕНИТЕ НИ ЕВ? ОАТЛАНТИЧЕСКИ „ЦЕННОСТИ“, КОИТО НЕ СА НАШ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБО?
юли 27, 2019
НАШАТА БО? БА С? ЕЩУ КАПИТАЛА, МОНА? ХИЯТА И ОЛИГА? ХИЯТА
юли 27, 2019
Всики

ЗА НАЙ-ГОЛЯМОТО ИЗПИТАНИЕ НА БЪЛГА? СКИЯ НА? ОД СЛЕД 1300 ГОДИНИ ВЪЗХОДИ И ПАДЕНИЯ

 

 

Никой народ и никоя източноевропейска държава не бяха подложени на такава разруха и такъв геноцид като България в последните 30 години.

Прилагайки по-жестокия от хитлеро-фашизма прийом за „Лошия човешки материал“ североамериканските либерални фундаменталисти стартираха програмата за американската търговско-промишлена палата само в България.

За късопаметните безродници и изменници припомняме, че точно социал-либералите вкараха в България ликвидацията на селското стопанство и разпродажбата на земята, рушенето на хиляди заводи и фабрики, търговски организации и търговски бази, услугите, приватизация на всичко и на всяка цена и пр. …

След прилагането на пъкления план“? ан Ът“ американските наследници на престъпните гринговци след вкарването ни в НАТО и Евросъюза, вече не се занимават с България след като присвоиха военните бази и „успешно ни пазят от ? усия“.

Сега вече и днес евроатлантиците ползват успешно българските марионетни правителства и без да си „цапат ръцете“ нашенските „управници“ успешно продължават обезличаването и самозаличаването на българския народ.

И както всеки непредубеден може да оцени, че сегашните управници дори не споменават за съдбата на народа като най-бедстващ, най-болен, най-умиращ, последен в Европейските класации. Едва ли някой нормален може да се съмнява, че управниците ни избрани от народа се захващат със съдбините на народа. По-скоро НЕ. Защото личните амбиции и личния егоизъм ги гонят към максимално лично облагодетелстване.

И естествено на ход са измамата на народа, ограбването на народа, разоряването на народа и България стана държавата желана единствено за напускане.

Всички партии и „спасители“, които управляваха дойдоха с красиви лозунги – „Времето е наше“, „Ще ви оправим за 800 дни“, „Ще построим повече от Тодор Живков“. А какво стана – с лъжа дойдоха, с лъжа управляваха и с демагогия, кражби, корупция ще се дискредитират докрай.

И не случайно оценката ни за сегашното управление е, че провалът е неизбежен. И основната причина за провала на сега управляващите е, че тяхната политика е пагубна за българските обикновени и честни граждани. Стабилността, сигурността и демокрацията са под заплаха.

И това е така, защото българските политици на прехода превърнаха „властта“ в доходна професия, а всъщност политическата дейност бе настроена изцяло в борба за власт. Точно за това властта не е в служба на народа – суверен, а властване над народа, който е смачкан, унил, обезверен и отчаян. Но кога управляващите са се повайкали поне за народа, явно не, защото са си позволявали безмерно, нечовешки да го обедняват.

Както вече писахме българите много трудно се обединяват, но инстинкта им дано проработи, когато трябва да спасяват съдбата си. Едва ли има друго спасение, освен да се подкрепи една лява и социална коалиция.

А новите управляващи никога да не забравят, че задължително трябва да се издигат честни, почтени, неопетнени и най-вече доказани професионалисти и управленци. Ние можем да възстановим родовата памет, социалната справедливост и да спасим България.

м.юли ? 2019 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *