„Сега левите са на ход, всички знаем какво трябва да направим. Десните вече се изчерпаха, коментира Александър Богданов от ПП „Подем“. – Левите имаме потенциал, трябва да превърнем София в град за живеене, а не в град за пребиваване“.

Народна ? епублика България от 1944 г. до 1989 г. в цифри и факти .
август 14, 2019
1 ноември-Денят на народните будители
ноември 1, 2019
Всики

„Сега левите са на ход, всички знаем какво трябва да направим. Десните вече се изчерпаха, коментира Александър Богданов от ПП „Подем“. – Левите имаме потенциал, трябва да превърнем София в град за живеене, а не в град за пребиваване“.

Калоян Паргов подписа споразумение за подкрепа на БСП за местния вот с 4 партии и едно гражданско движение

С подписването на това споразумение разтваряме допълнително ветрилото на подкрепата за кандидатите на БСП от листата за общински съветници, както и към Мая Манолова, коментира лидерът на БСП – София

Лидерът на БСП – София Калоян Паргов подписа споразумение за подкрепа на листата на социалистите за общински съветници и на гражданския кандидат за кмет на столицата Мая Манолова с 4 партии и едно сдружение днес. Подписите си под документа, освен него, поставиха Александър Богданов председател на? политическа партия „Подем“,Пламен Зарков от Национална републиканска партия, Добромир Задгорски от Общонароден комитет за защита на националните интереси, Мариела Модева от СНЦ „Отечествен съюз“и Иван Гърнев от Политическо движение „Социалдемократи“.

„Всички тези партии и организации са от лявоцентристкия спектър. С подписването на това споразумение разтваряме допълнително ветрилото на подкрепата за кандидатите на БСП от листата за общински съветници, както и към Мая Манолова, коментира Калоян Паргов. – Така целим да привлечем повече избиратели и да успеем да осъществим промяната. Промяна за една нова перспектива, за която в нашата платформа имаме решения. Управлението на София има нужда от повече прозрачност, професионализъм и участие на гражданите“.

Според Калоян Паргов, обединението на левите партии и организации ще даде допълнителен заряд в кампанията и ще увеличи мотивацията. А всичко това, в крайна сметка, ще увеличи потенциала за победа на местния вот.

„Сега левите са на ход, всички знаем какво трябва да направим. Десните вече се изчерпаха, коментира Александър Богданов от ПП „Подем“. – ? Левите имаме потенциал, трябва да превърнем София в град за живеене, а не в град за пребиваване“.

Иван Гърнев от „Политическо движение социалдемократи“ добави, че е време да бъде сменено статуквото и София да бъде управлявана от кадърни хора, които мислят за гражданите. „Готови сме да дадем подкрепа, сили и доверие за по-добрата кауза“, коментира той.

Проф. Мариела Модева от СНЦ „Отечествен съюз“ каза, че подписването на днешното споразумение е важно, защото управлението, освен да служи на гражданите, трябва и хората да могат да упражняват контрол върху него. „Нашата подкрепа за листата на общински съветници на БСП и за кандидатурата на Мая Манолова е продиктувана от доверието в платформата и от прозрачността, която тя обещава да осигури в управлението, коментира проф. Мариела Модева. – Който управлява София трябва да бъде контролиран, за да изпълни поетите ангажименти. Това е нов шанс София да заеме мястото си на важна европейска столица“.

Заместник-председателят на Националната републиканска партия Пламен Зарков оцени ролята на Калоян Паргов за обединението на левите и лявоцентристки организации за събаряне на статуквото в управлението на София. „Трябва да променим качеството на живот в крайните жилищни квартали. Споразумението, което подписахме съвпада изцяло с нашата програма“, заяви той.

Добромир Задгорски от „Общонароден комитет за защита на националните интереси“ добави, че в целия период на демокрацията председателстваната от него организация е подкрепяла БСП и нейната коалция. „Сега сме обединени от една голяма цел Мая Манолова да победи в надпреварата за кмет на София. Това е една от важните ни задачи като гражданска организация“, заяви той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *