Цивилизационното превъзходство на Лявото (Лявата идея вчера, днес, утре)
декември 26, 2019
ИМА ЛИ НЕВИННИ УП? АВЛЯВАЩИ ЗА П? ЕВ? ЪЩАНЕТО НА БЪЛГА? ИТЕ В СОЦИАЛНИ И ФИНАНСОВИ ? ОБИ
януари 30, 2020
Всики

Ч.Н.Г.

Уважаеми членове, скъпи симпатизанти, фенове и подкрепящи, ? приятели, братя и сестри ,другарки и другари – добри хора !

Изпращайки една противоречива и сложна политическа година, със задоволство всички от „ПОДЕМ“ може да отбележим, че заедно преодоляхме предизвикателствата и не само сплотихме но и увеличихме редиците ни.

Благодарение на всеки един от Вас-безрезервно,даром и емоционално посветили време,труд и средства на идеята “ПОДЕМ“ ние може да отчетем отличните политически резултати.

Годината на два сложни избора-за представители в Евро парламента и за общински съветници и кметове ни предоставиха възможността да се реализираме на политическото поле,да извоюваме успехи,да се разрастнем (умножим) почти двойно ,но също така да добием опит и самочуствие, да се убедим че когато сме сред хората, когато сме откровени с тях и единни, устремени , успехът е обусловен и на лице.

Въпреки всичко ,не може да не отбележим че изминалата година в общ за България план беше поредната пропиляна,година на властването на олигархията, корупцията,безотговорността и арогантността ? към обществото? ,атрибути на „развития“ капитализъм, неолиберализъм и „свободния“-либерализиран пазар,на войни и цветни революции.

Борбата е трудна за всички отдаващи всеки ден частица от себе си за истинската ,лявата идея ,но ние нямаме вариант за отказване за отстъпление.

Загледана в Бъдещето ПП“ПОДЕМ“ ,Ви пожелаваме ,на всеки да се случи онова, което отколе е дирил – любов, знание, победи, вдъхновение , ? зетьове и снахи, деца и внуци… с две думи, човешко щастие във всичките му познати форми…!!!
Вярваме че 2020 г. е годината на Новото начало на Промяната и всички леви заедно ще успеем и ще победим !!!

Александър Богданов

Христофор Дочев

Иван Генов

Ангел Бончев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *