ИМА ЛИ НЕВИННИ УП? АВЛЯВАЩИ ЗА П? ЕВ? ЪЩАНЕТО НА БЪЛГА? ИТЕ В СОЦИАЛНИ И ФИНАНСОВИ ? ОБИ

Ч.Н.Г.
януари 3, 2020
Т? ИУМФ НА ДЕМАГОГИЯТА, ДВОЙНИТЕ СТАНДА? ТИ, БЕЗУМИЯ, ЗОЛУМИ, ДАЛАВЕ? И, АФЕ? И, П? ЕСТЪПЛЕНИЯ И А? ЕСТИ
февруари 10, 2020
Всики

ИМА ЛИ НЕВИННИ УП? АВЛЯВАЩИ ЗА П? ЕВ? ЪЩАНЕТО НА БЪЛГА? ИТЕ В СОЦИАЛНИ И ФИНАНСОВИ ? ОБИ

ИМА ЛИ НЕВИННИ УП? АВЛЯВАЩИ ЗА П? ЕВ? ЪЩАНЕТО НА БЪЛГА? ИТЕ В СОЦИАЛНИ И ФИНАНСОВИ ? ОБИ

Никоя държава не беше подложена на такава разруха и никой народ не беше подложен на такъв геноцид,както в България последните 10 години.

За късопаметните,управляващи и олигарси,все безродници и изменници, припомняме,че те вкараха в България ликвидацията на селското стопанство, разпродажбата на земята,рушенето на хиляди заводи и фабрики,търговски организации,бази и обекти,чрез приватизация на всичко и на всяка цена,както и концесиите-антибългарски.

Има ли оправдание за превръщането на обикновените хора,т.е. болшинството граждани в социални и финансови роби?

Не е ли по лошо от хитлерофашизма североамериканската програма за „лошия човешки материал“?

Основните белези на днешното робство са-неграмотността,имотното и стоково кредитиране,геноцида на обикновените хора.

Банките предлагат,хората вземат и в крайна сметкапечеливши са лихвари и частни съдебни изпълнители.Наказателните лихви и неустойки правят връщането на кредити непосилно и заедното с лихвите се създават завинаги дългови роби.Стига се до запориране на заплати,опис и продажба на имуществото.На свой ред съдебните изпълнители възползвайки се от неграмотността на обикновените хора,от липсата на защита,те конфискуват и рапродават на дребни цени апетитни,скъпи имоти.Като често гражданите остават без имущество и вечни длъжници.

Единствено в България юридическите лица и банките имат възможността да предприемат незабавно принудително изпълнение на базата на собственото си твърдение,което не е безусловно удостоверено.

Можем да обявим,че „заслугите“ на всички управляващи-преходници са факти за достигане на рекорди в емиграцията до? човека на час,както и достигане на близо 40% на сивата икономика в България.

Прибавяйки безродното, нечовешко ,антинародно, експлоататорско и крайно враждебно отношение на управляващите към хората на труда и над 1 милион пенсионери оставени да „доизживяване“? при 250 лв. минимална пенсия ,май на всеки ще се изясни каква е съдбата на такова управление.

Време е за противопоставяне и противодействие,както и наказателно гласуване срещу сегашните управляващи,което не е противозаконно и противоконституционно.

Необходимо е противодействие ,срещу действията на управляващите,които обслужват големите износители ,теглили кредити в лева а продавайки в евро.

На практика кредитите в лева ще се стопят и те ще се превърнат в кредитни милионери по познатия сценарий от периода 1996-1999 г.

Не така стои въпроса за българите които държат своите заплати ,спествания,печалби и инвестиции в лева.,защото премахването на Валутния борд ще ги обезцени сериозно и позволи на валутните спекуланти да реализират на наш гръб мегаломански печалби.

За което няма да има „разумно“ обяснение от управляващите ни „умници“ участващи в ограбването ни.

ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *