Т? ИУМФ НА ДЕМАГОГИЯТА, ДВОЙНИТЕ СТАНДА? ТИ, БЕЗУМИЯ, ЗОЛУМИ, ДАЛАВЕ? И, АФЕ? И, П? ЕСТЪПЛЕНИЯ И А? ЕСТИ

ИМА ЛИ НЕВИННИ УП? АВЛЯВАЩИ ЗА П? ЕВ? ЪЩАНЕТО НА БЪЛГА? ИТЕ В СОЦИАЛНИ И ФИНАНСОВИ ? ОБИ
януари 30, 2020
САЩ СЛОЖИХА НАЧАЛОТО НА Б? ЕКЗИТ НА 31.01.2020. НО НЕ Е ЛИ ТОВА НАЧАЛОТО НА К? АЯ НА ЕВ? ОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
февруари 10, 2020
Всики

Т? ИУМФ НА ДЕМАГОГИЯТА, ДВОЙНИТЕ СТАНДА? ТИ, БЕЗУМИЯ, ЗОЛУМИ, ДАЛАВЕ? И, АФЕ? И, П? ЕСТЪПЛЕНИЯ И А? ЕСТИ

Корпорацията за усвояване и осребряване на властта — ГЕ? Б оцеля и на този вот в Парламента. Явно няма място за съмнения, че стигнахме до сегашния си абсолютен разпад на държавност, моралност и нормалност.

Стана още по явно, че „опозицията” може да гласува за управляващи при продължаващи техни арести, безброй безобразия, включително манипулирани, контролирани и фалшифицирани избори, капо и опозиционерите на Сидеров, Марешки и „независимите”, чиито морал не позволи да си ритнат депутатските заплати и екстрите. Така обаче първата цел бе постигната — вотът на недоверие показа кой кой е.

И тук е мястото да отбележим — българските избиратели все повече разбират, че ГЕ? Б е нонсенс, абсурд и скандал и не повече от 25 % е електората, който го подкрепя. Но безумна емоция и заблуда е възприемането на Б.Борисов като човек от народа.

Да, той има талант като душеприказчик на „лошия човешки материал”, умее да превръща провала в успех, умело се представя за пожарникар за всяка ситуация, него скандал не го лови и макар, че всички важни събития без негово съгласие не стават, той никога не е виновен.

Дали тази Бойко-мания пречи на електората да проумее, че създадените феодали, суджуци, асансьори, тераси, хазарти, къщи за гости и пр., заживяха с мисълта, че всичко им е позловено щом се покрива от Началника.

Особена е заслугата на Б.Борисов в демонстрацията, симулацията, мимикрията на демокрация. Сигурно след време Б.Борисов ще бъде обявен за създател на „Демократурата” в България, не откривател, защото е създадена преди 30-40 години. Но заслугата на Б.Борисов е да превърне демокрацията в квазидиктатура, чиято характеристика е „демократичен дифицит”. Демократурата” в България си има демократично обзавеждане: конституция, парламент, формално независима съдебна система, „редовни избори”, „свобода на словото”, „свободни медии”. На практика обаче, всички тези институции са манипулирани за да поддържат и крепят властта понякога доста безсрамно и брутално.

Без да сме изчерпателни ще маркираме и традиционните ходове на

Б.Борисов в името на „растежа” и „стабилността” – раздаването на пари преди и след избори, угояването на чиновническата партия, министерства, агенции, ЦИК, КЕВ? и пр.

Май никога до сега не е властвало такова отчаяние като сегашното. И как иначе след като изчезналата вода, мръсния въздух, отровената от токсични боклуци земя, вредната храна и смъртоносната здравна система, не са по-важни от милионите на хазартните босове. А ГЕ? Б продължава да се окопава във властта и се смятат за единствени и без алтернатива. Явно изкривеното им самочувствие, чувството за недосегаемост са в основата на репресивните им действия, да подслушват и нахлуват навсякъде и да арестуват без доказателства показно и брутално.

А при малко осъдителни присъди в България, тези публични проверки, изземвания, арести с обвинения без сериозни доказателства са да се сплаши и респектира лошия човешки материал.

Така, че авторите, които упрекват народеца ни, че бил робски, търпелив и отчаян да се замислят повече.

П.П. „ПОДЕМ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *