ЖАЛКАТА ИСТИНА ЗА КЛЕПТОКРАЦИЯТА, КОРУПЦИЯТА И ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА

САЩ СЛОЖИХА НАЧАЛОТО НА БРЕКЗИТ НА 31.01.2020. НО НЕ Е ЛИ ТОВА НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
февруари 10, 2020
ЛЯВОТО В ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯ РЕБУС (Към геополитиката на Лявото)   Иван Генов, доктор по международно право
февруари 13, 2020
Всики

ЖАЛКАТА ИСТИНА ЗА КЛЕПТОКРАЦИЯТА, КОРУПЦИЯТА И ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА

Не случайно в България и по света се говори, че у нас мафията си има държава. Каква е действителността?

Никой не може да убори твърдението ни, че властниците в ГЕРБ смятат българите за дебили и лош човешки материал. Но системата на ГЕРБ вече много се пропуква и поднася на обществото ни кризи, гафове, калинки, братовчеди, харизановци и пр…. И всеки опит на опозицията или президента за друго мнение биват анатемоствани в заговор, преврат, политическо посегателство и какво ли още не.

Може ли да се отрече, че всеки дръзнал да назове в прав текст истината за обсебените от властта, е заклеймяван веднага като комунист, путинист, радевист и даже сплашване, какъвто е случая на баба Стойна, на която й съставиха предупредителен протокол да не подстрекава към бунтове. А тя си изплака болката, че тази минимална пенсия не й стига за нищо.

За кои оценки и предложения Президента на Р.България не е прав, щом се споделят от по-голямата част на народа.

Едва ли вече българите се учудват на измамниците за „стабилност” и

„растеж” и на изкривената им представа за „демокрация”, „плурализъм” и

„гражданско общество”. Заблуждават българите, че Президента се опитва да прави политика, не предлага нищо, изтървал си нервите. Подслушват го, обсъждат импийчмънт, но предпоследно няма да го правят.

Излиза според Б.Борисов, щом са спечелили ГЕРБ изборите „законно” никой няма право на друго мнение.

Публична тайна е тоталната дискредитация на сегашната власт след повсеместното, безскрупулно фалшифициране и на последните местни избори.

Едва ли някой се съмнява в административно-олигархическия натиск под мотото ,Няма алтернатива на ГЕРБ”. Но сигурно е вече, че никой не смята ГЕРБ за партия, защото там няма организационен живот, отчети и избори. ГЕРБ се управлява като икономическа групировка за „усвояване” на бюджетни средства и еврофондове, изземване на частен бизнес под едноличната „Демократура” на Б.Б.

Но българския народ не е толкова глупав, нито са дебили българите, нито сме лош човешки материал, както ни смятат приватизаторите на държавата и морала. И ще има видов ден за провала на най-важните живото-определящи дневния ред на хората престъпления с: водата, въздуха, храната, земята, хилядите тонове боклук, тьрговия с националните интереси, геноцида на българите и пр.

П.П. „ПОДЕМ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *