ЖАЛКАТА ИСТИНА ЗА КЛЕПТОК? АЦИЯТА, КО? УПЦИЯТА И П? ИВАТИЗАЦИЯТА НА БЪЛГА? СКАТА ДЪ? ЖАВА

САЩ СЛОЖИХА НАЧАЛОТО НА Б? ЕКЗИТ НА 31.01.2020. НО НЕ Е ЛИ ТОВА НАЧАЛОТО НА К? АЯ НА ЕВ? ОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
февруари 10, 2020
ЛЯВОТО В ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯ ? ЕБУС (Към геополитиката на Лявото) ? Иван Генов, доктор по международно право
февруари 13, 2020
Всики

ЖАЛКАТА ИСТИНА ЗА КЛЕПТОК? АЦИЯТА, КО? УПЦИЯТА И П? ИВАТИЗАЦИЯТА НА БЪЛГА? СКАТА ДЪ? ЖАВА

Не случайно в България и по света се говори, че у нас мафията си има държава. Каква е действителността?

Никой не може да убори твърдението ни, че властниците в ГЕ? Б смятат българите за дебили и лош човешки материал. Но системата на ГЕ? Б вече много се пропуква и поднася на обществото ни кризи, гафове, калинки, братовчеди, харизановци и пр…. И всеки опит на опозицията или президента за друго мнение биват анатемоствани в заговор, преврат, политическо посегателство и какво ли още не.

Може ли да се отрече, че всеки дръзнал да назове в прав текст истината за обсебените от властта, е заклеймяван веднага като комунист, путинист, радевист и даже сплашване, какъвто е случая на баба Стойна, на която й съставиха предупредителен протокол да не подстрекава към бунтове. А тя си изплака болката, че тази минимална пенсия не й стига за нищо.

За кои оценки и предложения Президента на ? .България не е прав, щом се споделят от по-голямата част на народа.

Едва ли вече българите се учудват на измамниците за „стабилност” и

„растеж” и на изкривената им представа за „демокрация”, „плурализъм” и

„гражданско общество”. Заблуждават българите, че Президента се опитва да прави политика, не предлага нищо, изтървал си нервите. Подслушват го, обсъждат импийчмънт, но предпоследно няма да го правят.

Излиза според Б.Борисов, щом са спечелили ГЕ? Б изборите „законно” никой няма право на друго мнение.

Публична тайна е тоталната дискредитация на сегашната власт след повсеместното, безскрупулно фалшифициране и на последните местни избори.

Едва ли някой се съмнява в административно-олигархическия натиск под мотото ,Няма алтернатива на ГЕ? Б”. Но сигурно е вече, че никой не смята ГЕ? Б за партия, защото там няма организационен живот, отчети и избори. ГЕ? Б се управлява като икономическа групировка за „усвояване” на бюджетни средства и еврофондове, изземване на частен бизнес под едноличната „Демократура” на Б.Б.

Но българския народ не е толкова глупав, нито са дебили българите, нито сме лош човешки материал, както ни смятат приватизаторите на държавата и морала. И ще има видов ден за провала на най-важните живото-определящи дневния ред на хората престъпления с: водата, въздуха, храната, земята, хилядите тонове боклук, тьрговия с националните интереси, геноцида на българите и пр.

П.П. „ПОДЕМ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *