ЛЯВОТО В ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯ ? ЕБУС (Към геополитиката на Лявото) ? Иван Генов, доктор по международно право
февруари 13, 2020
Честита Баба Марта!
март 1, 2020
Всики

ЗА СКАНДАЛНИТЕ,Б? УТАЛНИ АГ? ЕСО? И ОТ НОВИЯ СВЕТОВЕН ? ЕД

Това са наследниците на изселените от Европа в Америка преди 200-300 години престъпници, криминали, които са следващите реваншисти — гринговците, които формират новия световен ред.

Условно в Първия етап наред с войните по целия свят САЩ с

„политически”, „дипломатически”, „търговски” приоми изградиха кордон от военни бази в страните покрай сухоземната и морска граница на руската държава. Но тези военни бази не са създадени да ни пазят нас от ? усия, а са агресорски насочени към руската територия. Още преди 10 години нашите партньори съмишленици от немската левица и от испанската левица ни предупреждаваха, че така САЩ ни превръщат във военен платцдарм при всякакви въоръжени конфликти.

Тук само ще припомним изявлението на Путин „Защо ни е този свят без ? усия” и даде да се разбере, че ответния удар на ? усия ще стане изпреварващ и унищожителен. И логично е ? усия да се справи в първите минути с близо разположени американски бази, а ние да спасяваме пострадалото мирно население.

Американският империализъм начело с Тръмп последователно налага завоевателната и заробваща политика без войни. Тръмп не е пацифист, но той не иска войни и САЩ да трупат нови дългове. Той е капиталист-олигарх и предпочита финансовата зависимост, влияние и достъп до чуждите ресурси.

Вторият етап се характеризира с Истамбулската конвенция, която раздели Европа и не бе наложена докрай.

България успешно се защити, като се допита до българския съд и отказа да подпише, защото противоречи на нашата конституция.

Сега обаче на ход е Третия етап от формирането на новия световен ред, който се олицетворява от предложеното търговско споразумение СЕТА с Канада.

? атифицирането на СЕТА ще е окончателното капитулиране на България.

Тези едностранни и единствено с правомощия на частните канадски компании, без задължения, не вещаят нищо добро за България. Освен това прозират и американските апетити, които могат да бъдат представлявани от канадските частници. Това важи за всякакви партньори на канадците от цял свят. Липсата на равнопоставеност и партньорско равноправие най-добре ще се защити отново от българския съд.

В противен случай подписването на СЕТА няма как да не се причисли към разбойническата приватизация и компрометирането на управниците ще е по-голямо, защото колониалното доразграбване на България ще е фатално.

Няма кой да прости за такава самозаробваща и самозагробваща „политика” и управляващите ще докарат народа до гражданска война.

П.П. „ПОДЕМ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *