НАШИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ КОМЕНТА? ЗА КО? ОНАВИ? УСА – COVID- 19
март 6, 2020
КОЛКО НЕЗАКОННИ СА БЪЛГА? СКИТЕ ИЗМАМНИЦИ И К? АДЦИ В ЦЕЛИЯ ИЗБО? ЕН П? ОЦЕС
март 14, 2020
Всики

Достойни Пет медицински сестри

Достойни Пет медицински сестри окупираха парламентарната сграда, където се провеждат заседанията на комисията по здравеопазване. Гербаджийските „депутати“ ги нарекоха „ТЕ? О? ИСТИ“ и „Психо(Луди)“,Социалната министърка ги обруга и каза, че искали да рушат обществото. Дариткова не остана по-назад.Бойко „призна“ че в ГЕ? Б има много повече луди и ако подаде оставка ще се запалят(по-добре 5 жени ,отколкото хиляди гербаджии) ? След тях и БЛС побърза да декларира погнусата си. Синдикатите – също.

В опита си да привлекат внимание към огромните си проблеми сестрите стигат до една по-крайна мярка за да ги забележат. Очаквайки ? бюрократичните калинки-гербаджии да размърдат тлъсти задници и да свършат нещо полезно.

Срещу тях достойните,труженичките? Озъбените физиономии на властимащите, докарали здравеопазването ни до пълен колапс и разруха, които клеймят, говорят за тероризъм,психични отклонения, опити за? преврат и клатене на „стабилността Бокова“. Избраниците(слугите) на народа транформирали се в аблолютни господари чиято единствена цел е да се задържат още и още, че да смучат още и още.

Срещу изразената гражданска позиция!

Срещу това да искаш закона да се изпълнява!

Срещу потъпканите им права!

Срещу това поетите към тях ангажименти да се изпълняват – да се спазва договорът, подписания Колективен трудов договор за работещите в определен сектор потъпкван най-нагло от страна на работодателите, а правителството да не прави нищо, ама нищичко, за да ги санкционира и принуди да изпълняват договорените си задължения, казано накратко законът.

Всичко това избълвано чрез платените частни и слугинска „държавна“ медии.

Вместо да са неутрална страна(да са проводници на истината) и да предадат истината, простичко на обществото какви точно са исканията на работещите се и как правата им са потъпквани години наред, те търсят скандала и ни внушават, че това са просто някакви „луди жени“, които имали нужда от „психиатър“.

НЕ! Сестрите не са луди. Те са просто работнички. Такива като всички нас. Нападнаха ги КОИ-медиите, правителството,заговялото лекарско съсловие и „защитника на работническата класа“-КНСБ Пламен Димитров „синдикалиста“.
Борбата е за ? нормален, достоен живот.

Тяхната борба е истинска ,не за облаги на гърба на други,не за власт и богатства.

Ние ПП“ПОДЕМ“ стоим до Вас,убеден съм че всички труженици са с Вас.

 

ПП“ПОДЕМ“

06.03.2020г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *