П ? О Г ? А М А? ? СЕЛСКО СТОПАНСТВО
март 4, 2020
Достойни Пет медицински сестри
март 6, 2020
Всики

НАШИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ КОМЕНТА? ЗА КО? ОНАВИ? УСА – COVID- 19

Акцентът на нашия кратък анализ е дали COVID- 19 е генетично инженерно биологическо оръжие или е естествена еволюция на нов вирус, тръгнал от прилепите на пазара в гр.Ухан в Китай.

Има и трета версия, че епидемията на Ухан — Китай, може да е резултат на случайно освобождаване /изпускане/ от китайска лаборатория.

Ние от П.П. „Подем” считаме за версия N2 1-външна биологическа диверсия, която се цели в икономическо, финансово и търговско сриване и отслабване на Китай и по същество започване на Първата Световна биологична война.

Незабавно отбелязваме, че китайците са прихванали биологичната операция на САЩ и те — първо американците и запада ще пострадат, защото Китай ще диктува обратния сценарий на епидемията.

Тъй като нямаме достатъчно информация, а няма и да има доказателства в много отношения, какви са нашите аргументи в полза на Версия №1 :

Първо: САЩ нямат вече доминираща военна мощ за да се противопоставят на Китай, затова COVID-19 е био оръжието за успех на Пентагона.

Второ: Пентагонът отдавна е изградил мрежа от лаборатории за био войни по целия свят, а не за подпомагане на Световната здравна организация.

Трето: Тази биологична диверсия явно е планирана внимателно, т.е. точно по времето на Китайската Нова година в многомилионния град Ухан в централен Китай, когато има най-много пътувания, външни и вътрешни.

Четвърто: От многото проучвания стана ясно, че човешките жертви св придобили вирусите от прилепите, а имаше и обвинения, че и от змиите, които са китайски специалитет на пазара в Ухан. Но напоследък стана ясно, че не е възможно вируса да се адаптира еднакво към студенокръвни и топлокръвни животни. И все пак Ухан е избран за началото на биологичната война, защото там се намира една от китайските лаборатории в същата област, която може да бъде „обвинена в изпускане на вируса”, а може и ? усия да бъде обвинена в биологичното престъпление. Но само от САЩ или Англия.

Пето: Най-голямата „фабрика на света” с 22 % от световното производство вече 2/3 спря, повече от 90 % от износа спря. Китай мобилизира всички свои институции и държавни органи за да се справи с вирусната пандемия и възстановяване на икономиката. ? еакцията на Китай е много по-голяма от изискването на един вирус с ниска смъртност, изграждайки огромни болници, поставяйки цели огромни градове под карантина, т.е мобилизация, която не може да направи друга нация.

А какви са нашите доводи срещу версията, че коронавирусът е естествена еволюция на нов вирус?

Първо: Според водещи експерти сериозна „недоработка” в американските лаборатории е факта, че смъртността на вируса е около 2 % и ще спада.

Второ: Друг сериозен минус за създателите на коронавируса е, че средната възраст на потенциалните жертви е около 65 години. Няма как да се оцени позитивно, щом вирусът не засяга репродуктивната част на поразената нация. За сега!

Трето: Министерство на външните работи на Китай официално поиска САЩ да обяснят защо контейнери за биологична опасност са намерени заровени в евакуираното Генерално консулство в Ухан. Отговор още няма.

Надяваме се новите информации и разкрития да потвърдят нашите доводи и да имаме повече основания за коментари за био войната на САЩ срещу Китай.

П.П. „ПОДЕМ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *