КОЛКО НЕЗАКОННИ СА БЪЛГА? СКИТЕ ИЗМАМНИЦИ И К? АДЦИ В ЦЕЛИЯ ИЗБО? ЕН П? ОЦЕС

Достойни Пет медицински сестри
март 6, 2020
ДАЛИ УП? АВЛЯВАЩИТЕ СЪЗНАВАТ,ЧЕ СА ОСТАВИЛИ ИКОНОМИКАТА И БИЗНЕСА НА САМОУП? АВЛЕНИЕ И АВТОПИЛОТ
март 14, 2020
Всики

КОЛКО НЕЗАКОННИ СА БЪЛГА? СКИТЕ ИЗМАМНИЦИ И К? АДЦИ В ЦЕЛИЯ ИЗБО? ЕН П? ОЦЕС

Напълно незаконни са изборните резултати, защото ние обикновените граждани и малките партии нищо не избираме.

За това обикновените хора казват „няма прокопсия”, защото българското общество е смачкано, обезличено и не вярва на никаква промяна и никакви обещания на самоовластилата се авторитарна „демократура”

От своя страна самонастанилата „демократура” отдавна не се интересува каква част от българските граждани гласува и какъв е процентът на гласувалите за управляващите. Колкото и незначителен и смешно малък да е процента на гласувалите за управляващата партия-държава, той ги узаконява.

Кои са решаващите измамни, крадливи публични деформации на изборния процес и изборните резултати?

На първо място ще поставим фалшифицирането и то публично на вота на българските избиратели. Тук става дума за почти половин милион добавени фалшиви избиратели. Ето каква е престъпната процедура на ЦИК под ръководството и контрола на Б.Борисов и М.Константинов за добавените фалшиви гласове на изборите на 27 октомври 2019 г. На 24 октомври 2019 г. ЦИК съобщи чрез своя сайт, че на местните избори на 27 октомври 2019 г. правото на глас ще упражнят 6 227 901 гласоподаватели според утвърдените избирателни списъци. В същото време българската статистика на сайта си w.w.w.nsi.bg съобщава, че населението към 31.12.2018 г. е 7 000 039 души и разбивката по възрастови групи

Възрастови групи всичко
Общо за страната 7 000 039
0 години 62 039
от 1 до 4 години 263 686
от 5 до 9 години 344 667
от 10 до 14 години 334 453
от 15 до 19 години 315 547

От горната таблица публикувана от НСИ се вижда с просто око и бегли детски познания по аритметика, че почти половин милион са добавените цифри на бебетата и невръстните малолетни деца. Ако се изчисляват правилно ще се получи точната цифра на фалшивите гласоподаватели — 482 347 души.

На второ място поставяме угояваната администрация от партията-държава ГЕ? Б. Безпардонно, незаконно се раздават бонуси предизборно, следизборно, защото угояваната държавна администрация със своите семейства и близки също осигуряват почти половин милион гласоподаватели.

На трето място е пълната подмяна на вота на избирателите, което често се установява, че наши членове на партийни организации, нашите семейства не са гласували. А това не е вярно, защото често сме доказвали, че вота е подменен, но съдилищата признавайки „грешките” в отделни избирателни секции не касират избори с основанието, че те не оказват решаващо значение за крайния изборен резултат. Да се смееш ли, да плачеш ли, капо казва един наш журналист.

Е, как да активираме българските граждани да отидат и да гласуват след като са убедени, че за нищо не гласуват, защото техния вот ще бъде елиминиран или подменен.

П.П. „ПОДЕМ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *