КАК БОГОПОМАЗАНИТЕ ТА? ИКАТИ ОС? ЕБ? ЯВАТ СТ? АДАНИЯТА НА БОГОУГОДНИТЕ НАИВНИЦИ

Матрицата за Лява политическа/предизборна платформа – Иван Генов, доктор по международно право
март 23, 2020
Може да излезем по здрави и като икономика и като солидарно общество
март 24, 2020
Всики

КАК БОГОПОМАЗАНИТЕ ТА? ИКАТИ ОС? ЕБ? ЯВАТ СТ? АДАНИЯТА НА БОГОУГОДНИТЕ НАИВНИЦИ

КАК БОГОПОМАЗАНИТЕ ТА? ИКАТИ ОС? ЕБ? ЯВАТ СТ? АДАНИЯТА НА БОГОУГОДНИТЕ НАИВНИЦИ

Олигархията, мафията и мутрите успяха безпощадно да наложат глобален разпад и приложиха модерен вариант на онлайн крепостничество. С тази постмодерна според статуквото на „Американския консенсус” еволюция, те постигнаха тотална профанизация и интерактуална и морална деградация. Главният акцент на тази античовешка политика е изключването на автентично левия, марксистки революционен вариант за промяна на света към по-добро. И какво постигнаха — пренесоха човечеството в средните векове и кошмарите, безсилието на хората са същите вече като преди 4-5 века.

И ето как „цивилизацията” се върна векове назад към средновековието, за което еднозначно говори, че и сега единствения цяр срещу коронавируса се оказа изолацията от тази цивилизация.

Ние от П.П. „Подем” подкрепяме извънредното положение, но нашите опасения са, че всяка финансова далавера може да минава под знака на COVID-19.

Отново напомняме, че извънредното положение със закон отваря вратите за произвол.

Отново предупреждаваме, че основния акцент на извънредното положение е защита и подпомагане на населението, а не само ограничения, санкции и оставане хората без доходи, но с данъчни и кредитни задължения. Недостатъчна е грижата за пенсионерите, хората на труда и безработните.

Парламентарната опозиция от БСП критикуваха на последното заседание управляващите от ГЕ? Б, че се държат неадекватно, че създават хаус, не предлагат финансова подкрепа и социална помощ на бедстващото население. Но цялата истина е, че Б.Борисов вече беше обявил, че няма пари, т.е. „развитието и растежа” вече са спрели и „излишъците” вече са „дефицити”. Та за това бойковите глашатаи се лутаха, мотаха как да подкрепят Борисов и както се видя на първо четене нищо не се предлагаше от обещанията.

Явно ГЕ? Б са свикнали да променят бюджета по всяко време без нотариалното обслужване от парламента, на което отново ще разчитат.

Но ако си позволят ГЕ? Б пир по време на пандемия в условията на извънредно положение ще е фатално за управляващите, защото ще предизвика международна и национална нетърпимост и намеса.

Та за този произвол и мародерство над българското население за безотговорно, нечовешко превръщане на кризата в национална катастрофа ,бойковците” ще усетят, че нито са вечни, нито са недосегаеми.

ЦСНП НА ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *