Позиция на ПП“ПОДЕМ“ Относно борбата срещу настъпващата пандемия COVID-19
март 24, 2020
ИЗВЪН? ЕДНА СИТУАЦИЯ БЕЗ ? ЕГУЛАЦИЯ И КОНТ? ОЛ
април 2, 2020
Всики

ХУМАНИЗМЪТ И СОЛИДА? НОСТТА СА МЪ? ТВИ

ХУМАНИЗМЪТ И СОЛИДА? НОСТТА СА МЪ? ТВИ

 

САЩ изостанаха във военно-технологично отношение и страхувайки се от изпреварващ насрещен Евразийски унищожителен удар, компенсират в две основни насоки:

Изградиха военни бази по цял свят, както и кордон от военни бази в близост до границите на ? усия.

Втората насока за осъществяване на „американския световен ред“ е биологичното въоръжаване, като за целта са изградени над 40 военни лаборатории по света.

Ние вече писахме доказателствено, че най-вероятния разпространител на коронавируса са САЩ.

Сега искаме да допълним аргументите си с факта, че именно САЩ са създали „програмата за лошия човешки материал“. Напомняме, че Б.Борисов при посещение в САЩ „изплющя“ фразата „за лошия човешки материал“ още като беше на американска земя.

Та за това ние считаме, че коронавируса е биологична война на САЩ, която ще излезе по-нехуманна и по-престъпна от втората световна война. Факт е, че висши кадри на САЩ са били информирани за задействания COVID-19 и преди пандемията са си продавали акциите и други финансови операции. Министерство на правосъдието на САЩ разследва случаите.

Тук ще отбележим, че САЩ традиционно правят двойна игра и са типичен случай за „крадеца вика дръжте крадеца“. Наскоро лично Д.Тръмп обвини Китай, че COVID-19 е „китайски“. Но мръсната двойна игра на САЩ с голямо закъснение, но с присъщата си наглост превърнаха COVID-19 в евроатлантически с дежурното обвинение „за руска намеса“.

Стана известно, че в Брюксел е обсъждан секретен доклад „? уската намеса в пандемията коронавирус“. В някои западни медии се казва, че Кремъл всявали дезинформация и паника, за да внушават недоверие в управленския капацитет на Брюксел и правителствата.

Ние питаме дали не е вярно, че и преди и сега голяма част от управляващите са неподготвени, недоказани и сега са безпомощни срещу коронавируса.

Европа е неефективна, корумпирана и пред разпад, ето защо ние твърдим, че солидарността в Европа е мъртва.

Днес Европейския съюз е монополизиран от политическите елити. Това не само е вярна констатация, но и присъда, която COVID-19 привежда в изпълнение.

А може би пандемията ще върне Европейския съюз в неговото естествено състояние, т.е. сбор от суверенни държави със засилено сътрудничество.

Но не сложи ли европейския съюз край на безкрайните процедури – непрозрачни и скъпи, не се ли задейства срещу потъналата в тлъсти заплати и привилегии сегашна бюрокрация от над 65000 души, Брюксел ще продължи да се разпада.

Кой знае колко и какви демагогии, интелектуални и неморални изненади ни очакват от евроатлантиците.

Вече недвусмислено личи, че ни връщат в старите истории от преди векове за естествения подбор като малтусианството и пр.

А нима коронавируса е по-малко жестока или по-малко престъпна биологична война, отколкото войната с хитлерофашизма. Сигурно ще надмине и канибализма, защото става дума за личните ни родители и прародители.

Официално се срещат твърдения, че за овладяването на пандемията правителствата трябва да решават дали да унищожат икономиките си или да платят по-висока цена в човешки животи.

Коментарът е излишен, но избере ли се за спасяване на икономиките ,ще се създаде сигурна тенденция за самоунищожение на човечеството.

Ето колко е пъклена философията на „Американския нов ред“ – разреждане плътността на жителите на земята, унищожаване икономиките на държавите, за да са удобни за грабежи.

 

 

П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *