ДВЕ СА АЛТЕ? НАТИВИТЕ ДА ОЦЕЛЕЕ КАПИТАЛИЗМА: ЕДНАТА Е МНОГО ЛОША, Д? УГАТА Е ОЩЕ ПО-ЛОША

Достоверно за нашенската пишман „демокрация“
май 22, 2020
АКСИОМИТЕ В МЕЖДУНА? ОДНИТЕ ОТНОШЕНИЯ И ДИЛЕМИТЕ П? ЕД БЪЛГА? СКАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА Иван Генов доктор по международно право
май 22, 2020
Всики

ДВЕ СА АЛТЕ? НАТИВИТЕ ДА ОЦЕЛЕЕ КАПИТАЛИЗМА: ЕДНАТА Е МНОГО ЛОША, Д? УГАТА Е ОЩЕ ПО-ЛОША

ДВЕ СА АЛТЕ? НАТИВИТЕ ДА ОЦЕЛЕЕ КАПИТАЛИЗМА:

ЕДНАТА Е МНОГО ЛОША, Д? УГАТА Е ОЩЕ ПО-ЛОША

 

Ние не веднъж писахме за Запада, т.е. САЩ и васалите – Канада, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея и ЕС, че предстои погребението на капитализма заедно със сегашния финансов глобален фашизъм.

Както вече се знае от различни източници „световния елит“ виждайки краят на американската военна хегемония, настъпващата системна криза на капитализма, пуснаха в действие световната биологична война с цел:

 1. ? язко съкращаване на населението на земята до 1 млрд.;
 2. Изграждане на пост-индустриално общество;
 3. Ерозия на държавния суверенитет ;
 4. Създаване на световно правителство за контрол на населението.

Но за всеки непредубеден стана ясно, че мерките за борба с коронавируса разобличиха либерализма, който се е изкористил в сегашния финансов глобален фашизъм:

 1. Чрез пълен контрол на население и здравен тероризъм;
 2. Контрол върху движението на хората извън граници и в страната;
 3. Контрол върху контактите на човека с другите хора;
 4. Контрол на поведението в свободното време и на работа;
 5. Ефективна изолация първо доброволна, второ принудителна, в т.ч. международна изолация.

Ще се появи и профилактика срещу пандемиите като ще се ползват ваксините и имунизациите. Но както е известно и тук производството на ваксини се разработва от „световния елит“ финансирани от Бил Гейтс, който не е загрижен за световното население. И точно в това прозира краят на западния глобален фашизъм, което произтича от задачите на биологичната война:

 1. Да се отвлече вниманието на западните общества от кризата и от срива на тяхното жизнено равнище и да има „нови влагове“, за да може гневът да пренасочи от собствения им елит;
 2. Да се заличат чрез биологичната война огромните дългове, а и банкрути чрез вирус;
 3. Да се построи новата неоколониална цивилизация;
 4. ? аздробяване на големите национални държави: ? усия, Китай, Индия и Иран.

Така новия световен ред чрез кардинална трансформация според англо-американско-ционисткия диктат да се създаде глобален концлагер. Западният елит е застрашен, защото всички досегашни приоми и експлоатационни средства са изчерпани. Ето затова е ужаса с коронавируса, който също води до обедняване на обществата и нациите. Все повече хората разбират скрития геноцид който САЩ прави по цялата планета. Глобалната програма на запада за редуциране на населението на земята от 8 на 1 милиард не е измислица, а повече от фашистка диктатура.

Неограниченото всевластие на капитализма беше достатъчно за да се самоунищожи капитализма. Само за 30 години Западът набута целия свят в дългова криза, производствена и демографска криза, задуши изцяло научно-техническия прогрес, нулира дълговете си и разпространи хаоса. САЩ неистово се стремят да прехвърлят кризата върху целия свят и Европа, където се появи срив на жизненото равнище с 60 процента. Неравенството става чудовищно. Днешно време 359 милиардери имат доход, надвишаващ съвкупния доход на 50 % от човечеството. Те, милиардерите и мултимилионерите контролират основните планетарни ресурси, купуват правителства и световни организации и само сривът на? ? капитализма може да ги унищожи.

Дано прочетеното стане ясно за всички, че краят на капитализма най-накрая дойде, но няма да падне, ако си стоим вкъщи, изолирали се.

 

 

м.май,2020 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *