КОЛКОТО ГО ИМА ДЪ? ВЕНОТО ЖЕЛЯЗО, ТОЛКОВА СА ЗАКОННИ ПОДМЕНЕНИТЕ ИЗБО? НИ ? ЕЗУЛТАТИ ОТ ГЕ? Б

24 май с Деня на българската култура и славянската писменост.
май 24, 2020
? ЕСТАВ? АЦИЯТА НА МНОГОПОЛЮСНИЯ СВЯТ ВЕЧЕ НЕ ПОДЛЕЖИ НА СЪМНЕНИЯ
юни 12, 2020
Всики

КОЛКОТО ГО ИМА ДЪ? ВЕНОТО ЖЕЛЯЗО, ТОЛКОВА СА ЗАКОННИ ПОДМЕНЕНИТЕ ИЗБО? НИ ? ЕЗУЛТАТИ ОТ ГЕ? Б

КОЛКОТО ГО ИМА ДЪ? ВЕНОТО ЖЕЛЯЗО, ТОЛКОВА

СА ЗАКОННИ ПОДМЕНЕНИТЕ ИЗБО? НИ ? ЕЗУЛТАТИ

ОТ ГЕ? Б

Вече за всеки средностатистически български гражданин е ясно и достатъчно известно „печеленето на избори от ГЕ? Б“. Никаква тайна не е, че ГЕ? Б си угоява и купува системно членовете на своята икономическа групировка.

На кой не му е известно, че администрацията на ГЕ? Б, заедно със семействата и приближени редовно гони 1 млн действителни избиратели.

Да не би някой българин да не знае, че ГЕ? Б са овладяли и ЦИК и ? ИК и всички секционни комисии, където съставите могат да бъдат купени. Вече не е актуално да се купуват гласове. И всичко това се знае от ЕНП и Европейския съюз. Но тяхното мълчаливо одобрение е обяснимо, защото тяхната ГЕ? Б печели изборите.

Необяснимо и унизително е мълчанието и търпението на хилядите които оцеляват с 200-300 лева, ами хилядите със социална пенсия от 1 юли 2020 г. по 4 лева на ден. За всяко правителство това би било срам, позор и предателство към хората, само за българските гьонсурат-управници това не е така, защото видите ли у нас има много тарикати и далавери и така тези страдалци си добавяли до пенсиите.

Всички тези клетници, безработните, наемните труженици, неосигурените и пр. няма да гласуват за ГЕ? Б, но техните гласове с абсолютна сигурност ще бъдат подменени. И онези комисии и секции, в които има разкрития, „грешките“ може и да се признават, но изборите не се касират, защото техния процент /на грешките/ не оказва влияние за крайния резултат. Такава кражба и според съдилищата не е кражба.

Време е да възприемем, че мутринското управление на групировката ГЕ? Б няма да прояви никакво състрадание, нещо повече, управляващите изпитват непоносимост към „лошия човешки материал“, а няма и възмутени и недоволни, камо ли протестиращи.

Нима има още не забелязали, че в управлението има хора с очеваден дефицит на качества, специални умения и елементарна грамотност, а те ръководят държавата и се разпореждат.

Простотията стана норма, възприема се като нещо нормално – може и в политиката, може и в публичния живот, какво да кажем в ежедневното общуване.

Ще си носим последствията и от Борисов и от калинките му във всяко направление на обществения живот, но най-тежко ще е преодоляването на моралната деградация от опростачване на нацията и финансово-икономическата разруха на държавата ни. Фатално е едноличното разпореждане с публичните финанси и местните данъци и такси.

У нас задкулисието е в култ, непосредствеността прави закони и извънредни положения, а държавата се управлява еднолично, хаотично и без всякаква последователност, защото ежедневно се променя.

Извънредното положение се оказа удобно за спекулата и зад маската на страха, карантината и изолацията се е развихрил огромен „бизнес“ за източване на НЗОК, кризисния бюджет и еврофондовете.

Безспорно ще се наложи търсенето на отговорност от мародерите, трупащи богатства на гърба на най-бедната нация в Европа под прикритието на Коронавируса.

P.S. Четири часа преди приключване на настоящата статия Б.Борисов „изплющя“аругантно, безотговорно нагло, че до 15 юни спира всякакви помощи. Кои помощи, какви помощи даде българското правителство на отраслите на материалното производство, на толданъкоплатците, на износителите, които произвеждат новите живи пари, продавайки получената валута за левове на българския пазар.

Вие, Б.Борисов, раздавахте по мярката 60/40 на олигарси, които имат свободни капитали, спортни клубове, търговски фирми – все представители от преразпределението на пазара. Другите Ви помощи са т.н. безлихвени кредити, но те са незначителни – средно по 4300 лева на кредитополучател. А само преди няколко денонощия обявихте, че мярката 60/40 се удължава до края на 2020г. Но верни на своята непоследователност, безотговорни пред нацията и държавата, като спрете помощите за индустрията, за износителите откъде ще чакате постъпления за Националния бюджет и местните данъци и такси.

За такова самоунищожение няма уважение и няма кой да гласува, включително и свои.

 

 

м.юни,2020г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *