КОЙ НЕ ВИЖДА ФА? СА И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИСТЕ? ИИ НА ОТИВАЩИТЕ СИ НЕОЛИБЕ? АЛИ

П? ОВЕ? ЕНИ МИСЛИ ЗА ПО? ЕДНИЯ БЪЛГА? СКИ УПАДЪК
юни 23, 2020
170 години от рождението на патриарха на българската литература .
юли 9, 2020
Всики

КОЙ НЕ ВИЖДА ФА? СА И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИСТЕ? ИИ НА ОТИВАЩИТЕ СИ НЕОЛИБЕ? АЛИ

КОЙ НЕ ВИЖДА ФА? СА И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ

ИСТЕ? ИИ НА ОТИВАЩИТЕ СИ НЕОЛИБЕ? АЛИ

 

Кое е вярно от всичко, което се говори за коронавируса и негативните икономически последствия. Нима има някой, който да не е разбрал, че всички медийни и политически действия са насочени за формиране на общественото мнение в полза на властниците и оцеляване на управляващите.

В България само в здравеопазването се крадат по 3 млрд лева всяка година. В Европа структурата на здравния бюджет е приблизително 30 % за болнична помощ, до 20 % за лекарсква и останалите над 50 % отиват за профилактика, превенция, ранна диагностика, извънболнична помощ, т.е. да няма тежко болни.

В България 60 % отиват за болници, 30 % за лекарства и само 10 % за дейностите да няма тежко болни. Публична тайна е, че болниците хоспитализират хора, които не са болни, т.е. една част от 3-те милиарда се крадат от бюджета, а другата част директно от болните.

С тези въпроси и Министерски съвет и Министерство на здравеопазването са запознати, но те не се интересуват от медицинската страна, както и Националния щаб, който също няма медицинска функция. Ако имаше щеше да е Съвет, а щаба реално противодейства да няма Медицински съвет от експерти, който с основание се саморазпусна. Управляващите доказаха, че имат нужда от щаб, в който лекарите на Б.Борисов доминират, а разпоредбите му подменят държавните функции.

Недобросъвестно и тенденциозно единствено българското правителство направи незадоволителни опити да се помогне на икономиката в кризата предимно чрез кредити и некоректната непрекъснато променянана система 60:40.

Цялата стратегия на управляващите и щаба се крепи на тезата – има епидемия – няма лекарство и ваксина, което в скоро време няма да се получи. Т.е. остава втората възможност, че всичко ще се реши със социалната изолация. Какво ни заблуждават уж управляващите и щаба, че като си стоим по домовете – здрави хора и проблемите ще минат. Нищо няма да мине, вируса го има и ограниченията не могат да го задържат до безкрай.

Тук? важно е да отбележим и преекспонирането на пандемията от коронавирус. В България всяка година от онкопандемията умират по 20000 души. Всяка година по света умират между 400000 и 500000 души от грип. Всеки може да сравни десетките пъти по-малко загинали от коронавирус, но те се политизират и се ползват за граждански ограничения и никакъв обществен живот.

Това е потвърждението за фарса и истериите на отиващите си глобалисти и неолиберали, които брутално ползват биологичната война срещу човечеството.

 

м.юли 2020? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *