Греховете на болното общество
юли 11, 2020
УЖАСНИЯТ К? АЙ НА КО? УМПИ? АНИТЕ ЧЕНГЕТА , АГЕНТИ И Д? УГИТЕ БЪЛГА? ОУБИЙЦИ
август 7, 2020
Всики

ЗА ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА НА МУТ? ИТЕ И МАФИЯТА

ЗА ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА НА МУТ? ИТЕ И МАФИЯТА

 

По време и влияние първа опасност за ГЕ? Б е БСП. Тя е партията, която се доближава по влияние до ГЕ? Б и единствено БСП може в коалиция или сама да спечели изборите. И Б.Борисов се е постарал да подкрепя хора около Г.Гергов, които да водят вътрешно-партийните борби в БСП и да обругават К.Нинова.

Вторият „враг“ за Борисов е президента ? адев и да се срине доверието в президента бухалката Гешев под „команда“ нахлу в президенството с тежко въоръжена група да претърсва и арестува. И изненадата се случи, какво друго да очакваме от „як като бик и почти толкова умен“.? А изненадата е, че акцията на Гешев предизвика остра и бърза реакция в защита на президента и му спечели нови привърженици. А мутрите в прединфарктно състояние с отпуски и без отпуски се скатават и нямат полезни действия.

Освен това ясно се вижда, че протестът избухна спонтанно и нямаше замислен план и партийна или криминална организация от В.Божков или други. Нещо повече, водачите в лицето на „Отровното трио“ все пак успешно импровизират, пробват и повеждат мирен и цивилизован протест. Но ние не можем да възприемем, че наличието на много млади хора ще е решение след оставките, за управление на страната.

Колкото и надарени и талантливи да са нашите млади хора, няма да стоят без опит много далече от сегашните „калинки“. Точно за това „Отровното трио“ следва да се преориентира, защото „Всички вън“ няма да сработи. Без да сме привърженици нито на БСП, нито на президента трябва да се опрем на тези основни опозионни и последователни опоненти. Пък и естествено е да си дадем сметка, че не всички политици са маскари.

Никое движение в политизираната България и парламентарна република няма шанс да направи промените без политика.

 

 

м.юли 2020? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *