УЖАСНИЯТ КРАЙ НА КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА , АГЕНТИ И ДРУГИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ

ЗА ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА НА МУТРИТЕ И МАФИЯТА
юли 29, 2020
„НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ“ НА ГЕРБ „БЛЕСТИ“ С  НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, НЕЗНАНИЕ, ПРЕПИСВАНЕ ОТ ДЕЙСТВАЩАТА И БЕЗСМИСЛЕНИ РАЗМЕСТВАНИЯ
август 26, 2020
Всики

УЖАСНИЯТ КРАЙ НА КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА , АГЕНТИ И ДРУГИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ

УЖАСНИЯТ КРАЙ НА КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА , АГЕНТИ И ДРУГИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ

 

Абсурд , казва Б. Борисов , да си дадем оставките, да се назначава временно правителство и да се провеждат предсрочни избори. Явно си дава сметка Борисов, че за провала на държавата и затриването на нацията го очаква истински ужас без край. Без власт, без корупция, без кражби.

Та наша цел е да осветлим запъването на „пожарникаря- цар”защо неистово не си дава оставката и не разбира , че разкритията на далаверите му се увеличават, както и разследванията. Паническия страх на Б. Борисов и комбинаторите около него заедно с „опитомените патриоти” показва защо нямат полезни ходове. Дори преекспонираното влизане в еврозоната, „голямата борба”на Борисов за осигуряване на 29 милиарда , прокламираната шумна  помощ  за бизнеса  60 на 40 , предложените 50 лева на пенсионерите имат само обратен ефект.

На кого не стана ясно, че неистовия вой на бойковците идва от ужаса да не би президента да излъчи служебен кабинет. А ужаса се засилва от опасенията на Борисов и шайката , че служебното правителство може да спре „машината за печелене на избори”. Да може да стопира криминалната подмяна на изборния вот и при това законно и морално. Необходими са промени в ЦИК и РИК , както и 100% контрол на обработката на изборните резултати по райони и секции.

Изчистване най-после от списъците на починалите и емигрантите , машинно онлайн и по пощата гласуване, за да се включат солидарно протестиращите в чужбина съпричастни българи, спиране на унищожаването на бюлетини още в секциите.

Та за кого не е ясно , че служебното правителство назначено от президента е истинска заплаха за поредната служена изборна победа на ГЕРБ. Широко се коментира , че близо 70% от бюлетините на ГЕРБ са или фалшиви, или принудителни.

Едно от сериозните потвърждения са изисванията от ГЕРБ по секции да се представят телефонни снимки , как всеки гербаджия е гласувал.

В заключение изявленията на редица посолства и световни издания , протестите на българите тук и в чужбина , информирането на европейските институции, предложението за експертен кабинет и пр. са все доказателства , че времето на Борисов изтече.

И главния въпрос е не дали, а кога и точно на каква цена ще се отървем от Бойко Борисов и шайката.

 

август   2020 г.

П П  „ Подем”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *