УЖАСНИЯТ К? АЙ НА КО? УМПИ? АНИТЕ ЧЕНГЕТА , АГЕНТИ И Д? УГИТЕ БЪЛГА? ОУБИЙЦИ

ЗА ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА НА МУТ? ИТЕ И МАФИЯТА
юли 29, 2020
„НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ“ НА ГЕ? Б „БЛЕСТИ“ С? ? НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, НЕЗНАНИЕ, П? ЕПИСВАНЕ ОТ ДЕЙСТВАЩАТА И БЕЗСМИСЛЕНИ ? АЗМЕСТВАНИЯ
август 26, 2020
Всики

УЖАСНИЯТ К? АЙ НА КО? УМПИ? АНИТЕ ЧЕНГЕТА , АГЕНТИ И Д? УГИТЕ БЪЛГА? ОУБИЙЦИ

УЖАСНИЯТ К? АЙ НА КО? УМПИ? АНИТЕ ЧЕНГЕТА , АГЕНТИ И Д? УГИТЕ БЪЛГА? ОУБИЙЦИ

?

Абсурд , казва Б. Борисов , да си дадем оставките, да се назначава временно правителство и да се провеждат предсрочни избори. Явно си дава сметка Борисов, че за провала на държавата и затриването на нацията го очаква истински ужас без край. Без власт, без корупция, без кражби.

Та наша цел е да осветлим запъването на „пожарникаря- цар”защо неистово не си дава оставката и не разбира , че разкритията на далаверите му се увеличават, както и разследванията. Паническия страх на Б. Борисов и комбинаторите около него заедно с „опитомените патриоти” показва защо нямат полезни ходове. Дори преекспонираното влизане в еврозоната, „голямата борба”на Борисов за осигуряване на 29 милиарда , прокламираната шумна? помощ ? за бизнеса? 60 на 40 , предложените 50 лева на пенсионерите имат само обратен ефект.

На кого не стана ясно, че неистовия вой на бойковците идва от ужаса да не би президента да излъчи служебен кабинет. А ужаса се засилва от опасенията на Борисов и шайката , че служебното правителство може да спре „машината за печелене на избори”. Да може да стопира криминалната подмяна на изборния вот и при това законно и морално. Необходими са промени в ЦИК и ? ИК , както и 100% контрол на обработката на изборните резултати по райони и секции.

Изчистване най-после от списъците на починалите и емигрантите , машинно онлайн и по пощата гласуване, за да се включат солидарно протестиращите в чужбина съпричастни българи, спиране на унищожаването на бюлетини още в секциите.

Та за кого не е ясно , че служебното правителство назначено от президента е истинска заплаха за поредната служена изборна победа на ГЕ? Б. Широко се коментира , че близо 70% от бюлетините на ГЕ? Б са или фалшиви, или принудителни.

Едно от сериозните потвърждения са изисванията от ГЕ? Б по секции да се представят телефонни снимки , как всеки гербаджия е гласувал.

В заключение изявленията на редица посолства и световни издания , протестите на българите тук и в чужбина , информирането на европейските институции, предложението за експертен кабинет и пр. са все доказателства , че времето на Борисов изтече.

И главния въпрос е не дали, а кога и точно на каква цена ще се отървем от Бойко Борисов и шайката.

 

август? ? 2020 г.

П П? „ Подем”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *