КАК УЖ МЪД? ИЯ НИ НА? ОД И САМОДОСТАТЪЧНАТА? ? ОПОЗИЦИЯ ПОЗВОЛИХА ЕДИН П? ИМИТИВ ДА СЕ П? ЕВЪ? НЕ В ИМПЕ? АТИВ

„НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ“ НА ГЕ? Б „БЛЕСТИ“ С? ? НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, НЕЗНАНИЕ, П? ЕПИСВАНЕ ОТ ДЕЙСТВАЩАТА И БЕЗСМИСЛЕНИ ? АЗМЕСТВАНИЯ
август 26, 2020
КОИ СА НАЙ-ВАЖНИТЕ ЗАДАЧИ П? ЕД БСП ЗА ИЗБО? НА ПОБЕДА, ЗА СМЯНА НА МОДЕЛА
септември 24, 2020
Всики

КАК УЖ МЪД? ИЯ НИ НА? ОД И САМОДОСТАТЪЧНАТА? ? ОПОЗИЦИЯ ПОЗВОЛИХА ЕДИН П? ИМИТИВ ДА СЕ П? ЕВЪ? НЕ В ИМПЕ? АТИВ

КАК УЖ МЪД? ИЯ НИ НА? ОД И САМОДОСТАТЪЧНАТА? ? ОПОЗИЦИЯ ПОЗВОЛИХА ЕДИН П? ИМИТИВ ДА СЕ

П? ЕВЪ? НЕ В ИМПЕ? АТИВ

?

?

Оказа се, че в ЕвроБулгаристан е възможно да се възпроизведе еднопартийната, автократична демократура и апаратно-номенклатурна държава. А Бойко Методиев Борисов се оформи в третото десетилетие на 21-ви век като най-яростен тоталитарен автократ.

Самозабравата и липсата на обществен, партиен и държавен контрол го доведоха до огромни нарушения при раздаване на публични финанси, както и „платих“ ви заплатите, бонусите, „платих“ ви пенсиите, „построих“ ви магистрали, спортни зали и пр. А нарцисизмът на Б.Борисов го докара да се изкара спасител от коронавируса. Без какъвто и да е морал и съвест Б.Борисов обяви, че ще рестартира държавата и това след като лично развяваше заблудата – измамата за „стабилността и растежа“ на правителството и държавата.

Б.Борисов безпардонно, брутално се гаври с парламентарната република, не стъпва в Народното събрание, не го е еня за питанията в парламента, натирва често депутатите на ГЕ? Б като животни и пръска мутренски обиди за депутати, евролидери и пр. Вместо разделение на властите, назначава прокурори, властва над Темида, раздава обществени поръчки, пазарува електорат с парите на данъкоплатците и пр.

Подрежда патерици и зле прикрити коалиции от патриоти, антекари, депесари, дори червени ренегати от вътрешната опозиция на БСП – Гергов, Миков, Дъбов и пр. Сменя министри, горят бушони, но Борисов остава „невинен“ едва ли не.

Отговорът на въпроса защо Б.Борисов излиза с номера за Велико народно събрание и Нова конституция е следния. Този трик Б.Борисов копира от Ердоган, Путин, Лукашенко с едничката цел да избегне евентуалното служебно правителство и да фашифицира за пореден път изборите чрез пълен контрол върху едноличната трагична държава.

Все още не е за вярване как бе наложен фройдиския сеанс под мотото „Аз съм прост и вие сте прости“.

И така един полуинтелигент се устреми към безконтролността, недостижима за никой друг премиер в преходния 30 годишен упадък на българската държава и геноцид за българските граждани.

 

 

За какъв премиер става дума, който участва в спортни състезания, мачове, игра на карти, каране на джипа и пр., при наличие на не функциониращо правителство и нефункционални министерства, агенции и др. Всички изброени „нищо не правят“, ако Б.Борисов не се е произнесъл от първо лице единствено чисто. Антидемокрация и хаос!

 

м.август 2020 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *