НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТОРМОЗЕНО,ЗА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНО

ПРОТОКОЛ ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ КОМИТЕТ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ “ПОДЕМ” НА 10.10.2020 г. /извлечение/
октомври 16, 2020
ВЪЗХВАЛАТА ЗА „РАЗВИТИЕ И РАСТЕЖ“ НА ГЕРБ,КАКТО И ПОРЪЧКОВИТЕ „ПРОГНОЗИ“ НА ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА МАЛЪК СПАД НЕ ВЪРШАТ РАБОТА ВЕЧЕ
октомври 27, 2020
Всики

НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТОРМОЗЕНО,ЗА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНО

НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТОРМОЗЕНО,ЗА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНО

Според Б.Борисов у нас все още спорят дали има или няма COVID-19, което не е вярно.

Все повече съображения и доказателства се трупат, че корона вируса е американски лабораторен вирус за биологична война, придружен с насаждане на страх у човечеството, истерия и паническо презастраховане.

Ако беше истинска грижа за здравето на хората на първо място трябваше да забранят всички събирания на закрито, а след това и събирането на открито.

Ако целта беше здравето на хората щяха да затворят всички дискотеки, заведения, спортни зали и пр.

А че не е здравето първа грижа на управляващите начело с Б.Борисов, освен пенсиите от 250-300 лв. за най-уязвимите ни родители и прародители, в пълен ход са маските. И сега продавачите на маски са щастливи, както и продавачите на тестове, а догодина ще са най-щастливи продавачите на ваксини.

И явно колкото повече тестове, толкова повече положителни резултати и колкото повече положителни резултати, толкова повече страх, притискане и дразнене на нормалните, здравите хора. Но точно така се симулира уж държавната загриженост, което със сигурност влияе негативно срещу властниците.

Вече се хвалят управляващите с първите актове. Но никой не приема на сериозно съставянето на актове в магазините, будки и павилиони, включително и за продавача. Както са тръгнали, когато заловят някого без маска пред жилищна сграда, наред с него да глобяват всички живущи.

Явно тук по-важни от здравето са събирането на приходи и „вразумяващия“ тормоз на населението. Щастливото население е размирно, бунтовно, революционно. Та за това трябва да бъде тормозено, за да е управляемо. Според ГЕРБ!

Накрая и накратко – глупаво е да се носят маски на открито, защото тормози и дразни хората, а ГЕРБ олеква и отрицанието на правителството е все по-масово.

Но външните зависимости и вътрешните мутренски престъпления и корупция не предвещават никакви промени, а още по-тревожно е, че няма спасителна национално отговорна консолидация за изборите!

 

Време е всички да проумеем, че главните цели на COVID-19 са:

  1. разреждане на населението на земята и главно пенсионерите;
  2. отслабване и ограбване икономиките на суверенните страни;
  3. супер печалби от продажба на ваксини и лекарства срещу корона вируса
  4. най-важно е възстановяване американското господство под мотото нов американски световен ред, както и задържане на власт проамерикански провалени феодали.

м.октомври 2020 г.                                              П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *