НАСЕЛЕНИЕТО Т? ЯБВА ДА БЪДЕ ТО? МОЗЕНО,ЗА ДА БЪДЕ УП? АВЛЯВАНО

П? ОТОКОЛ ОТ ЗАСЕДАНИЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ КОМИТЕТ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПА? ТИЯ “ПОДЕМ” НА 10.10.2020 г. /извлечение/
октомври 16, 2020
ВЪЗХВАЛАТА ЗА „? АЗВИТИЕ И ? АСТЕЖ“ НА ГЕ? Б,КАКТО И ПО? ЪЧКОВИТЕ „П? ОГНОЗИ“ НА ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА МАЛЪК СПАД НЕ ВЪ? ШАТ ? АБОТА ВЕЧЕ
октомври 27, 2020
Всики

НАСЕЛЕНИЕТО Т? ЯБВА ДА БЪДЕ ТО? МОЗЕНО,ЗА ДА БЪДЕ УП? АВЛЯВАНО

НАСЕЛЕНИЕТО Т? ЯБВА ДА БЪДЕ ТО? МОЗЕНО,ЗА ДА БЪДЕ УП? АВЛЯВАНО

Според Б.Борисов у нас все още спорят дали има или няма COVID-19, което не е вярно.

Все повече съображения и доказателства се трупат, че корона вируса е американски лабораторен вирус за биологична война, придружен с насаждане на страх у човечеството, истерия и паническо презастраховане.

Ако беше истинска грижа за здравето на хората на първо място трябваше да забранят всички събирания на закрито, а след това и събирането на открито.

Ако целта беше здравето на хората щяха да затворят всички дискотеки, заведения, спортни зали и пр.

А че не е здравето първа грижа на управляващите начело с Б.Борисов, освен пенсиите от 250-300 лв. за най-уязвимите ни родители и прародители, в пълен ход са маските. И сега продавачите на маски са щастливи, както и продавачите на тестове, а догодина ще са най-щастливи продавачите на ваксини.

И явно колкото повече тестове, толкова повече положителни резултати и колкото повече положителни резултати, толкова повече страх, притискане и дразнене на нормалните, здравите хора. Но точно така се симулира уж държавната загриженост, което със сигурност влияе негативно срещу властниците.

Вече се хвалят управляващите с първите актове. Но никой не приема на сериозно съставянето на актове в магазините, будки и павилиони, включително и за продавача. Както са тръгнали, когато заловят някого без маска пред жилищна сграда, наред с него да глобяват всички живущи.

Явно тук по-важни от здравето са събирането на приходи и „вразумяващия“ тормоз на населението. Щастливото население е размирно, бунтовно, революционно. Та за това трябва да бъде тормозено, за да е управляемо. Според ГЕ? Б!

Накрая и накратко – глупаво е да се носят маски на открито, защото тормози и дразни хората, а ГЕ? Б олеква и отрицанието на правителството е все по-масово.

Но външните зависимости и вътрешните мутренски престъпления и корупция не предвещават никакви промени, а още по-тревожно е, че няма спасителна национално отговорна консолидация за изборите!

 

Време е всички да проумеем, че главните цели на COVID-19 са:

  1. разреждане на населението на земята и главно пенсионерите;
  2. отслабване и ограбване икономиките на суверенните страни;
  3. супер печалби от продажба на ваксини и лекарства срещу корона вируса
  4. най-важно е възстановяване американското господство под мотото нов американски световен ред, както и задържане на власт проамерикански провалени феодали.

м.октомври 2020 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *