КАК ГЛОБАЛИСТИТЕ ИСКАТ ДА П? ОМЕНЯТ ЖИВОТА? НИ В ИНТЕ? ЕС НА ОЛИГА? ХИЯТА И ДЪЛБОКАТА ДЪ? ЖАВА

КАК НЕ ВИ Е С? АМ? КАК НЕ ВИ Е С? АМ? КАК НЕ ВИ Е С? АМ?
декември 21, 2020
ЗАГОВО? ЪТ НА ЗАПАДНИТЕ ЕЛИТИ С? ЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО
януари 13, 2021
Всики

КАК ГЛОБАЛИСТИТЕ ИСКАТ ДА П? ОМЕНЯТ ЖИВОТА? НИ В ИНТЕ? ЕС НА ОЛИГА? ХИЯТА И ДЪЛБОКАТА ДЪ? ЖАВА

КАК ГЛОБАЛИСТИТЕ ИСКАТ ДА П? ОМЕНЯТ ЖИВОТА? НИ В ИНТЕ? ЕС НА ОЛИГА? ХИЯТА И ДЪЛБОКАТА ДЪ? ЖАВА

След идването на Тръмп в Белия дом преди четири години, той верен на своето бизнес предприемачество задейства плана за възстановяване величието на САЩ. И наистина изтеглянето на производства от Китай, създаване на нови работни места, ниските данъци, намаляване на безработицата, осигуряване на по-високи доходи станаха факти. А тези факти и други икономически мерки създадоха впечатлението, че това е началото на края на глобализма.

Ние също писахме, че глобализма си отива, но и предупредихме, че глобалистите няма да се откажат и отново подкрепени от олигархията и дълбоката държава ще търсят свръх печалба за сметка на експлоатацията на човечеството.

И наистина, ние в момента сме свидетели именно на такова масирано настъпление на глобалистите. Те ползват пандемията за промяна на живота ни именно в интерес на глобалната олигархия. Така например социалното дистанциране, което е наложително срещу разпространяване на заразата, непрекъснато изпраща все повече хора в дигиталния свят. Откъсването на хората един от други и ограничаване на физическото общуване, събрания, обществени акции, намаляват динамиката на демократичния процес. Обществото което привидно става по-свързано, чрез социалните мрежи реално се обезличава, защото хората стават самотни обитатели на дигиталния свят. И това става, защото свободата на информацията, свободата на дискусиите непрекъснато се ликвидира. Защото основните медийни централи на глобалистите налагат все по-неприкрита цензура на политически мнения, социални искания, идеологически възгледи. Като добавим ограничаването на свободното движение на „не ваксинираните“, както и технологиите за проследяване и намеса в личното пространство може да превърнат държавните територии в дигитални „концлагери“.

Освен това неолибералните глобалисти лансират следните свои възгледи:

Първият е, че тази криза изисква мощна национална власт, което ще обезличава обаче националните държави.

В световен мащаб това означава реално подчиняване на държавите на национални органи от типа на? ? ООН, СЗО, МВФ и пр.

? ? В Европа – федерализация на Европейския съюз и концентрация на правомощия в Брюксел.

Второто намерение, което лансират глобалистите е, че човечеството трябва да съсредоточи огромни ресурси в „Зеления курс“. Но това ще означава цели икономически сектори да бъдат разрушавани и съответно лишаване от социален статус на милиони хора. Не по-малко унищожително ще е увеличаването на данъците за неефективни зелени технологии, вместо да се инвестира в благосъстоянието на хората.

Силен тласък на настъплението на глобалистите даде победата на Джо Байдън след изборни измами и нарушения прикривани съответно от дълбоката държава. Но Америка при Байдън е обречена на системна криза, която ще се увеличи данъчното бреме, ще нарасне натиска върху бизнеса.

В Калифорния вече глобалистите политики прогонват хиляди хора, фирми и корпорации и всички отиват в щати с повече свобода и сигурност – Тексас, Флорида и др.

Явно светът навлиза в нова гореща фаза на войната срещу глобализма и ще има и отговор и противопоставяне, но факт е, че елитът на Демократичната партия е оплетен в многомилиардните схеми с Китай. А най-видимия предател и двигател на подмолния процес е самия Байдън.

Ето защо, ние считаме, че днешната Америка ще изглежда все по-пробита и накрая превзета от китайските интереси, защото китайците инвестираха огромни пари.

Ерозията на американския, политически, икономически и интелектуален суверенитет беше временно задържана от противопоставянето и санкциите на Тръмп, но при Байдън ще се развие и ще процъфтява.

 

Декември 2020г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? „ПП ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *