КАК ГЛОБАЛИСТИТЕ ИСКАТ ДА П? ОМЕНЯТ ЖИВОТА? НИ В ИНТЕ? ЕС НА ОЛИГА? ХИЯТА И ДЪЛБОКАТА ДЪ? ЖАВА
декември 31, 2020
Вие млади и образовани два милиона и половина българи които държавата Ви прогони
януари 15, 2021
Всики

ЗАГОВО? ЪТ НА ЗАПАДНИТЕ ЕЛИТИ С? ЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

ЗАГОВО? ЪТ НА ЗАПАДНИТЕ ЕЛИТИ С? ЕЩУ? ЧОВЕЧЕСТВОТО

Заграбили най-голямата част от земни блага сатанинските сектанти от запада са решили, че земята не може да изхрани настоящата популация и пуснаха COVID-19. Сега наставляват, налагат зле прикрито задължително ваксиниране, но без руските ваксини, а само от „правилните американски ваксини“, макар да са без пълни гаранции.

Ето защо считаме, че такова масирано ваксиниране, чипиране и проследяване е налагане на медицински фашизъм.

Със сигурност нашите тълкования и оценки ще изглеждат пресилени на някои читатели, но случващото се с нашия живот, откакто заразиха света с COVID-19, доказва, че елитната секта е готова да премине всякакви граници, за да установи новия световен ред наречен „Големия рестарт“. Нещо повече, ние считаме, че съвременните елити повтарят похвати от нацистката пропаганда на Гьобелс, т.е. „всяка лъжа повтаряна 100 пъти се превръща в истина“. Но да не забравяме, че временно се постигат резултати, но да се лъже до без край не може, защото ние знаем, че няма по-добра политика от истината.

Ние определено считаме, че вирусът е „пуснат“ от военна лаборатория и най-вероятно от базата на Пентагона „Форт Детрик“, която е прехвърлена преди това в Ухан, за да стартира сегашната био-кибер-психо-технологична война. Съпътстващите цели в процеса на пандемията са да се редуцира свръх популацията на планетата и да се експериментира концепцията за тотален контрол върху населението. И веднага трябва да си кажем, че сатанинската секта на глобалната олигархия напълно успя в своето пъклено дело. Не случайно появата на новия щам в Англия съвпадна с промоцията на Джо Байдън и натиска върху съюзници и сателити за покупка на единствено „правилните американски ваксини“.

Та какво е общото на сегашния медицински фашизъм и хитлерофашизма?

Първо: Административното налагане ваксини без пълни гаранции за безопасност и странични ефекти, напомня на нацистките „доктори“ на Менгеле експериментиращи с живи хора.

Второ: Затваряне държавите и цели общества, ограничаване правото на движение, труд, сбирки, напомня мракобесния „социален експеримент“ на Айхман, с изолирането на евреи, славяни, цигани и други „нисши твари“ според хитлеристите в концлагери, където трудът ги прави „свободни“.

Трето: Може да звучи пресилено, но е факт, че супер елитът е в настъпление за разреждане на световното население, осигуряване вторичен био материал за богоизбраните и мутацията на вирусите няма да спре докато не разчисти лошия човешки материал.

Нещо повече, някои апологети на сатанинската елитна секта настояват да се въведе за всеки, който няма сертификат за ваксина ще трябва да се откаже от медицинска помощ, пътуване зад граница, посещение на спортни състезания и пр.

Както казахме в началото няма граници за пъкленото дело на тоталитарната власт, чиято цел винаги е била – контрол върху живота на простосмъртните. А далаверата на всички времена е да се грабят „мравките“, т.е. „лошия човешки материал“ и в същото време да бъдат зомбирани като им се внушава, че се прави за тяхното оцеляване. А които се осмелят да подложат на съмнение или отричат догмите на новите инквизитори, незабавно са анатемосвани като еретици, путинисти, тръмписти и въобще комунисти.

Ще чакаме ли още да ни прономероват,прошнуроват и проследяват като животни във фермите и кланиците или ще намерим пътя за промяна, за да спасим живота си, а най-вече живота на нашите поколения.

06.01.2020г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *