Вие млади и образовани два милиона и половина българи които държавата Ви прогони

ЗАГОВО? ЪТ НА ЗАПАДНИТЕ ЕЛИТИ С? ЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО
януари 13, 2021
Прес-съобщение Относно : Проведено заседание на НК на ПП“ПОДЕМ“
януари 24, 2021
Всики

Вие млади и образовани два милиона и половина българи които държавата Ви прогони

Вас млади и образовани два милиона и половина българи които държавата Ви прогони, кой през терминал 2,кой с хиляди малки бусове през КПП-тата с този акт Ви отписват като народни врагове ,като бежанци.

Вие които дори прокудени там се справяте ,замогвате, образовате, осигурявате Вас и роднините в България че даже отделяте и помощи за над два милиарда годишно за бедстваща България.

Които виждайки че е нетърпимо и опасно за съществуването на същите ваши приятели, майки,бащи,братя,сестри и роднини се върнахте и излязохте по улиците и площадите на столицата и други градове и вече 191 дни протестирате срещу мафията Бойко и Гешев,ОП и ПКП,не за облаги,за по-високи пенсии,заплати ,за хляб или работа ,а за да върнете ДОСТОЙНСТВОТО на България.

Същите които днес Ви отнеха правото да се назовете БЪЛГА? И,да се гордеете с това,са същите псевдобългари които услужливо в името на това да са „предани слуги“, Ви изгониха ,треперят от вашия вот,страхът им е вече явен,изплува като пяна в мръсна вода.

Остава само да Ви обявят за изменници,невъзвращенци, за предатели защото гледате в будоара на Главатаря.Първата стъпка да Ви лишат от изборни права е налице,гарантирано от ? управляващите ГЕ? Б и „Обединените „патриоти““.

15.01.2021г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *