П? ЕКАЛЕНАТА АЛЧНОСТ НА „ДЪ? ЖАВНО – ЧАСТНАТА ОЛИГА? ХИЯ ГЕ? Б“ УБИВА БИЗНЕСА,ИКОНОМИКАТА И ДОМАКИНСТВАТА
февруари 9, 2021
? АЗЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГА? ИТЕ ПОКАЗВА ЗАЩО БЪЛГА? ИЯ СЛЕД 1300 ГОДИНИ Е П? ЕД ИЗЧЕЗВАНЕ
февруари 17, 2021
Всики

КОГАТО МЕДИИТЕ ГОВО? ЯТ С ГЛАСА НА ЕЛИТИТЕ

КОГАТО ? МЕДИИТЕ ? ГОВО? ЯТ ? С ? ГЛАСА ? НА ? ЕЛИТИТЕ

Светът е подтиснат да носи неефективните маски, да бъдат ваксинирани хората набързо с недоказани ваксини, PSR-тест за COVID, разобличен от неговия създател и най-тежкото отражение на локдауните, защото много хора /милиони/ загубиха работата си и сега вече не са в състояние да изплатят дълговете си.

Сезонните случаи на грип вече не се съобщават и се приравняват към случаите на COVID-19, а е много други смъртни случаи по други причини се отчитат като смъртни случаи на COVID.

И разбира се продължава конспирацията да се обвинява Китай, дори да се демонизира въпреки, че фактите сочат в американска посока и не подкрепят дезинформацията отвъд океана.

Има достатъчно доказателства, че д-р Фаучи от националния институт по здравеопазване на САЩ е финансирал „проучването за повишаване функционалността на короновируса в лабораторията в Ухан“. И това не е дезинформация, а документални основания. А обясненията на управляващите са, че това проучване е направено, за да се подготвим за заразна пандемия, да се създаде ваксина за да се предпазим от вируса.

Ето защо, изследвания за повишаването заразността от вируси си е незаконна биологична война. Факт е, че д-р Фаучи премести своите изследвания в Китай за да избегне нарушението на конвенцията за биологична война.

И нищо не доказва, че вирусът е избягал от лабораторията в Ухан. А всъщност американското финансиране за изследвания в Китай е реална подготовка Китай да поеме вината при пускането на вируса.

И както обикновено няма съответстващо разследване, за да се разпространява китайската измислена конспирация.

И нашето заключение, е че пускането на вируса си е заговор, защото освен, че няма подобаващо разследване и медиите говорят с гласа на елита.

Всеки разумен, нормален човек може да си обясни реално защо нашите алтернативни позиции се подлагат на цензура или просто се отричат, но без доказателства.

 

Февруари 2021г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *