ПРЕКАЛЕНАТА АЛЧНОСТ НА „ДЪРЖАВНО – ЧАСТНАТА ОЛИГАРХИЯ ГЕРБ“ УБИВА БИЗНЕСА,ИКОНОМИКАТА И ДОМАКИНСТВАТА
февруари 9, 2021
РАЗЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ПОКАЗВА ЗАЩО БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1300 ГОДИНИ Е ПРЕД ИЗЧЕЗВАНЕ
февруари 17, 2021
Всики

КОГАТО МЕДИИТЕ ГОВОРЯТ С ГЛАСА НА ЕЛИТИТЕ

КОГАТО  МЕДИИТЕ  ГОВОРЯТ  С  ГЛАСА  НА  ЕЛИТИТЕ

Светът е подтиснат да носи неефективните маски, да бъдат ваксинирани хората набързо с недоказани ваксини, PSR-тест за COVID, разобличен от неговия създател и най-тежкото отражение на локдауните, защото много хора /милиони/ загубиха работата си и сега вече не са в състояние да изплатят дълговете си.

Сезонните случаи на грип вече не се съобщават и се приравняват към случаите на COVID-19, а е много други смъртни случаи по други причини се отчитат като смъртни случаи на COVID.

И разбира се продължава конспирацията да се обвинява Китай, дори да се демонизира въпреки, че фактите сочат в американска посока и не подкрепят дезинформацията отвъд океана.

Има достатъчно доказателства, че д-р Фаучи от националния институт по здравеопазване на САЩ е финансирал „проучването за повишаване функционалността на короновируса в лабораторията в Ухан“. И това не е дезинформация, а документални основания. А обясненията на управляващите са, че това проучване е направено, за да се подготвим за заразна пандемия, да се създаде ваксина за да се предпазим от вируса.

Ето защо, изследвания за повишаването заразността от вируси си е незаконна биологична война. Факт е, че д-р Фаучи премести своите изследвания в Китай за да избегне нарушението на конвенцията за биологична война.

И нищо не доказва, че вирусът е избягал от лабораторията в Ухан. А всъщност американското финансиране за изследвания в Китай е реална подготовка Китай да поеме вината при пускането на вируса.

И както обикновено няма съответстващо разследване, за да се разпространява китайската измислена конспирация.

И нашето заключение, е че пускането на вируса си е заговор, защото освен, че няма подобаващо разследване и медиите говорят с гласа на елита.

Всеки разумен, нормален човек може да си обясни реално защо нашите алтернативни позиции се подлагат на цензура или просто се отричат, но без доказателства.

 

Февруари 2021г.                                                                                                 ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *