П? ЕКАЛЕНАТА АЛЧНОСТ НА „ДЪ? ЖАВНО – ЧАСТНАТА ОЛИГА? ХИЯ ГЕ? Б“ УБИВА БИЗНЕСА,ИКОНОМИКАТА И ДОМАКИНСТВАТА

Липсващата дървена част
февруари 9, 2021
КОГАТО МЕДИИТЕ ГОВО? ЯТ С ГЛАСА НА ЕЛИТИТЕ
февруари 9, 2021
Всики

П? ЕКАЛЕНАТА АЛЧНОСТ НА „ДЪ? ЖАВНО – ЧАСТНАТА ОЛИГА? ХИЯ ГЕ? Б“ УБИВА БИЗНЕСА,ИКОНОМИКАТА И ДОМАКИНСТВАТА

П? ЕКАЛЕНАТА ? АЛЧНОСТ ? НА? „ДЪ? ЖАВНО – ЧАСТНАТА? ОЛИГА? ХИЯ? ГЕ? Б „?

? УБИВА ? БИЗНЕСА, ИКОНОМИКАТА ? И? ? ДОМАКИНСТВАТА

Самодоволни случайници взели се за велики играчи и високоизмислени, фалшиви и брутални „елитари“ докараха българския народ до гневно желание да натрият носа на държавната и частна олигархия.

Пропастта между тези две вселени – народ от едната? страна и прекомерната алчност на управляващи и присъдружници изкривяват реалността и потъването продължава. И съвсем естествено е тази пропаст да намира все по-решителни действия, както и политически, икономически и обществени проекции. Колкото по-трудно става за обикновените простосмъртни да участват в създаването на своето благосъстояние, толкова по-гневни ще стават и реакциите им срещу самодоволната олигархия ще последват на изборите 2021 г. Убедени сме, че хората все по-интензивно ще търсят и все по-успешно ще намират нови решения, чрез които да се освободят от властта на елитите.

Основание за горните твърдения ни дават сериозното ограничаване на обществения живот, смачканата бизнес активност и придвижването на хората, рязкото съкращаване на заетостта, ръст на безработицата и др.

Ето защо, с увереност можем да твърдим, че загубата на доходи ще увеличи риска от бедност на по-голямата част от българските домакинства. Нещо повече, прегледът на важните обезщетения, социалните обезщетения и програми за социално подпомагане за 2,2 млрд. лева за 9-месечието на 2020 г. се разминават с един неадекватен механизъм за осигуряване на финансова помощ на домакинствата с ниски доходи и затворена икономика. Все повече има хора, които разбират бизнеса, политиката и финансите повече от самозваните високомерни и алчни елитари.

И естествено цитаделата на самодоволната олигархия ще продължи да се пропуква и светът вече няма да е само центриран около технологичните, финансови и политически самозвани елитари.

Колкото по-бързо стане ясно това на всички български граждани, толкова по-лесно ще станем независими от високомерните елитарни „разбирачи“.

Но ако гласуваме както до сега, или изобщо не гласуваме ще означава, че си заслужаваме тиранията и геноцида.

 

Февруари 2021г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *