Вместо срещу шайката на ГЕ? Б почти всички партии тръгнаха срещу реалната алтернатива-БСП

? естарта на капитализма ще се върши чрез социален фашизъм срещу човечеството
февруари 23, 2021
Наближават „нови“ избори.
март 2, 2021
Всики

Вместо срещу шайката на ГЕ? Б почти всички партии тръгнаха срещу реалната алтернатива-БСП

Вместо срещу шайката на ГЕ? Б почти всички партии

тръгнаха срещу реалната алтернатива-БСП

Още от първите дни на протестите водещите фигури проявиха политическа неграмотност като правеха всичко възможно да се разграничат от? легитимната и доказана алтернатива-БСП.

Както се видя водещите от отровното трио се доказаха като абсолютни аматьори в политиката, но незнанието не може да е оправдание, нито алиби, а си е престъпление.

Най-елементарната логика налагаше обединяване на всички политически и обществени сили срещу ГЕ? Б, около платформата на БСП със съответните допълнения и промени.

Само чрез всенародна подписка, както предлагаше ръководството на БСП, мирна блокада на парламента до неговата оставка и насрочване на предсрочни избори организирани от служебен кабинет назначен от Президента.

Това не направиха водещите лица на протестите, а със своето политическо невежество направиха точно обратното – циментираха мутрите, шайката и мафията.

Навсякъде по света нетърпимостта към властта премества гласове към основната опозиционна сила, откъдето идва и промяната. При нашия сбъркан манталитет се стигна именно до обратното – стабилизиране на ГЕ? Б. Това е елементарната причина ГЕ? Б? да избегне опасността от? национално обединение срещу себе си.

На кого не е ясно, че една авторитарна, полу-монархична власт се сваля с наличието на обединен ресурс от партии около водещата антиправителствена политическа сила.

И сега предизборно не състоялата се национална опозиция е разпиляна и обезсилена. Отровното трио фактически се разпадна. Слави Трифонов бяга от? взаимодействие с БСП. Мая Манолова повече се занимава с електорални кражби от БСП, отколкото с битки срещу властта. Десните страдат от раздвоение на съзнанието, като ще търсят подкрепа от БСП, но няма да подкрепят кабинет на Корнелия Нинова, комунистите отишли при Стефан Софиянски.

Е как тогава да бъде съборен ГЕ? Б от властта при толкова неразумни, без коалиционна култура български политици.

Сякаш не е достатъчно, че извънпарламентарната опозиция не се възползва от парламентарния потенциал на БСП, ами и фракцията на Станишев, Гергов, Миков, Дъбов, Божинов и др., преднамерено действа срещу БСП.

Това се прави в услуга на ГЕ? Б с намерението да се стовари вината върху Корнелия Нинова, която вдигна червен картон на ренегатите и бюрократите, които искаха цял живот да са абонирани за властта. Само че, БСП избра верния път на прочистване и усъвършенстване и на изборите на 4.04.2021 год. българските избиратели ще докажат на кого вярват, че може да организира изпреварващо развитие за ускорено догонване европейските стандарти.

Ние също вярваме, че БСП се връща към автентичните леви и социалистически идеали и ще управлява в интерес на всички български граждани.

Март 2021 год.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „Подем“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *