ЗА УПРАВЛЕНЧЕСКАТА ПРОСТОТИЯ,ГАРНИРАНА СЪС САМОДОВОЛСТВО И ДЕБЕЛООЧИЕ

Честит 8-ми март!!! Дръзновението на жените винаги е предвестник на нещо ново и прогресивно!!!Бъдете обичани!
март 8, 2021
ЗА БЪЛГАРСКАТА ЗАКОНОДАТЕЛНА ПАТОЛОГИЯ
март 13, 2021
Всики

ЗА УПРАВЛЕНЧЕСКАТА ПРОСТОТИЯ,ГАРНИРАНА СЪС САМОДОВОЛСТВО И ДЕБЕЛООЧИЕ

ЗА УПРАВЛЕНЧЕСКАТА ПРОСТОТИЯ,ГАРНИРАНА СЪС САМОДОВОЛСТВО

И ДЕБЕЛООЧИЕ

Българите отдавна сме номинирани за европейски шампиони по неграмотност. Медийна номинация имаме и за представители на Третия свят в Европейския съюз.

Никой обикновен и нормален гражданин на България не се съмнява, че паролата на „незаменимите“ от ГЕРБ идва от „Аз съм прост, ама и вие сте прости“.

Шампиони сме и по смъртност и бедност. Но това не пречи на синдиката „Подкрепа“ да връчи грамоти на министъра на образованието и на социалната министърка. Повече от очевадно е, че синдикалистите са принудени да се реваншират на властта след номинацията на техния председател за шеф на Надзорния съвет на НОИ. С такава хранилка се обяснява мълчанието на синдиката за българската неграмотност сред подрастващите, както и за шампионската бедност на българите. Нашето заключение по горната тема е: колкото ГЕРБ са партия, толкова и „Подкрепа“ са синдикат.

Сега предизборно без срам и свян Б.Борисов обещава да произведе 100 милиарда брутен вътрешен продукт и да раздава по 2000 лв. средна работна заплата. Абсурд! А за унизителните пенсии нито дума!

Българската икономика е на автопилот, защото Министерството на икономиката не функционира за икономиката. Защо ли ГЕРБ и Борисов не виждат колко мощности, търговски и туристически обекти отвориха на 01.03.2021 г. и колко работят нормално.

Хвалбите на управляващите за „Развитие и растеж“ изчезнаха, както и фалшивите прогнози за стабилност на икономиката. Привлеченият дялов капитал на чужди инвеститори е отрицателен и е почти 1 млрд. евро за 2020 г., а разликата между ново регистрираните безработни постъпилите на работа е неизвестно колко над 100000 човека са. Пак по данни на НСИ имаме понижаване на промишленото производство, строителната продукция,търговията,а приходите в туризма са над 60% по-ниски от 2019 г.

Огромното изоставане през 2020 г. на българската икономика, взиманите неразумни заеми и кредити, платените авансово самолети явно не пречат на уж управляващите да обявяват неверни данни и да „раздават“ големи и голи обещания предизборно за следващия мандат.

На кого не е ясно, че посредствеността и простотията съчетани със самодоволство и дебелоочие отново ще са ползвани за да бъдат излъгани българските гласоподаватели.

Честит празник 8-ми март на българските жени!

Благодарение на Вас България е на трето място по участие на жените в управлението на държавата.

Ето защо, уважаеми български жени излезте, гласувайте и променете демократурата на ГЕРБ и бдете да не допускаме повече авторитарна, грабителска и безконтролна политика.

 

 

8-ми март 2021 г.                                                                                  П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *