“КУЛТУ? ЕН МА? КСИЗЪМ“ – ИЗВ? АТЕНА ФИКЦИЯ,КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С МИСЛИТЕЛЯ НА 20 ВЕК КА? Л МА? КС

ЗА БЪЛГА? СКАТА ЗАКОНОДАТЕЛНА ПАТОЛОГИЯ
март 13, 2021
ЗА ГОЛЕМИЯ ? АЗЛОМ НА КАПИТАЛИЗМА
март 23, 2021
Всики

“КУЛТУ? ЕН МА? КСИЗЪМ“ – ИЗВ? АТЕНА ФИКЦИЯ,КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С МИСЛИТЕЛЯ НА 20 ВЕК КА? Л МА? КС

“КУЛТУ? ЕН МА? КСИЗЪМ“ – ИЗВ? АТЕНА ФИКЦИЯ,КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С МИСЛИТЕЛЯ НА? ? 20-ТИ ВЕК КА? Л МА? КС

Американските грабители след като не успяха да сложат край на марксизма и продължението му от руските класици под знака на американския монопол се насочиха към всякакви клинични извращения: ЛГБТ, социален пол, трансджендери, хомобракове, избор на пол в трети клас, родител 1 и 2, „идентичности“ и др. Общо над 30 анатеми срещу традиционното семейство и пр.

Направо слугинашки наши български автори непрестанно ни внушават, че постмодерните джендери и пишман левичари имащ обща ДНК с философията на Карл Маркс.

Но това е пълна глупост, защото джендеризма и хиларизма нямат нищо общо с гениалната концепция на световния визионер Карл Маркс за устройството на обществото. Напомняме, че Карл Маркс и Фридрих Енгелс еднозначно и категорично отстояват фундаментална схема на собствеността и обществено притежание на средствата за производство, структуроопределящи индустриални мощности, банките и пр. чрез доминация на наемния труд.

Какво общо има измислената глупост и тиражирана от наши автори – „Културен марксизъм“ с идеите на Карл Маркс, Енгелс, Плеханов, Д.Благоев, които обосновават темите за равенство на половете, националната и интернационална солидарност, като винаги доминира класовата борба на наемния труд срещу капитала. И всичко това на основата на обществената собственост върху средствата за производство.

Така, че всички „идентичности и джендери“ които ни натрапват са вторични измислици срещу християнската цивилизация и семейните традиции.

Пълна заблуда, лъжи и измислици от платени автори е да наричат съвременните джендери – троцкисти. За разлика от пишман левичарите Лео Троцки никога и никъде не е подкрепял капитала и олигархията, което не трябва да забравят споменатите автори, чиито имена за сега не цитираме.

Нашето заключение е, че днешното фалшиво ляво е чиста проба ултрадясно маскирано под неолиберализма. Целта е да се притъпят социалните сетива на „нисшите човешки твари“ и класовото самосъзнание да се подмени с „джендери“ , „идентичности“, които „правилно“ да обслужват „богоизбраните“ мултибогаташи.

Явно е по-добре да се говори за трети пол, джендери и всички там клинични извращения и глупости, вместо за милиардите, които прибавиха мултибогатите от биоаферата коронавирус за сметка на днешните „крепостни селяни“.

Ярък пример е Бил Гейтс, който 2020 година е спечелил повече от ваксини, отколкото от Майкрософт.

Да излезем всички да гласуваме за промяната – „БСП за България“, за да спасим нацията си и държавата си.

Да покажем на Европа и света макар да сме измъчен с 30-годишни експерименти народ, че нито сме нисши човешки твари, нито сме лош човешки материал.

 

М.Март 2021г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *