Избори ’21
май 30, 2021
НАШАТА ЛИСТОВКА
юни 20, 2021
Всики

Листовка избори НС’21

Листовка (2)

Гласувайте с бюлетина Nº… за партия ПОДЕМ

и нейните партньори, за ? одината, за хората

Новата истинска лява партия ПОДЕМ с амбиция и самочувствие първа се регистрира за участие в предстоящите парламентарни избори. Ние сме сплав от всички здравомислещи поколения, които искат ? епублика България да пребъде, а не да слугува и отмира.

Нашата непосредствена политическа цел е окончателният демонтаж на престъпния модел на ГЕ? Б и на анти-човека ББ. Нашата главна цел е нормализацията във всички държавни и обществени сфери и осигуряването на достоен живот за мнозинството български граждани.

Според партия ПОДЕМ неолибералният път на десницата с чудовищните неравенства и свръхконцетрацията на капитала е път за никъде. Това е само една тясна пътека за крайно заинтересованите от капитализма.

Ние сме за друг свят, за Нова България, в които доминира цивилизационното превъзходство на Лявото. Партия ПОДЕМ категорично отстоява темелите на лявата философия:

– Лявото е социализъм, демократичен и екологичен;

– Лявото е мир, сътрудничество и добросъседство. То отрича агресивните войни, военните блокове и бази. Отстоява принципите за националното единство и суверенитет;

-Лявото преодолява статуквото и движи обществото напред. То е Съпротива и Алтернатива;

Вашият верен избор с бюлетина

– Лявото служи преди всичко на хората на труда, а също така е в интерес на различните социални групи в затруднение- пенсионерите, безработните, младите семейства, хората с физически и остри социални проблеми.

Ние сме стожери на левите ценности: трудът, мирът, природата, социализираната икономика, регулациите, справедливите доходи и данъци, върховенството на международното право, законът, правата и свободите на човека, равенството и недискриминацията.

Ние водим безкомпромисна борба с: бедността, безработицата и експлоатацията; агресията на капитала срещу труда, посегателствата срещу природата; корупцията и престъпността; произвола на банките и финансовите далавери; концесионните подаръци и извратените обществени поръчки; превръщането на здравето и образованието в стока; слугинската външна антинационална ? политика.

Партия ПОДЕМ разполага с перспективни и завладяващи политики:

  1. Нова стопанска политика с хоризонт от 10 и 20г. и влизане в топ 30 на ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? най-развитите страни.
  2. Нова социална политика с максимална трудова заетост; прогресивна данъчна политика и политика за човешки доходи; достойна пенсионна система; бюджетно здравеопазване и образование.
  3. 4. 5. Нова културна и информационна политика, Нова екологична политика,

Нова международна и външна политика без образ на врага.

Всичко това е нашият морален императив да получим Вашия глас

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *