Какво да се прави?
септември 13, 2021
Новият световен ред и българската суверенност, независимост и самостоятелност
март 5, 2022
Всики

ДА и пак ? ДА

ДА и пак ? ДА.

Две знаменателни дати в нашата история!!!Денят на съединението 22.09. и Денят на Септемврийското въстание 23.09.! Дни които стоят и ще стоят с векове да ни показват и да ни напътстват с обединението на нашия род и българщина.Да ни подканват и вдъхват увереност във възможността обединени и само тогава че ,можем да постигнем своите идеали за социално и национално развитие.Дорасли ли сме да ги разберем и вземем поука?

Трябва ли да чакаме да оскотеем и изпаднем в духовна нищета за да се изправим като един юмрук и да кажем „БАСТА“.Да ни отнемат всички социални и битови права ,за които нашите предшественици (деди и бащи ) са се борили с цената ? живота си.

Нима чак тогава е възможно ,ново развитие и нов социален строй.

Политическата класа, която е „избрана“(възложено и е) да представлява щенията и ценностите на нацията ще продължава ли да се яха от продажници и друговерци. Да се продава за материални блага на чуждоземни служби за дестабилизиране на всички сектори на икономиката ни.

Да.

Докато суверена (избирателите) позволяват да бъдат подлъгвани с лъскави дрънкулки(реклами и имидж) и бонбонки,метод на 200 и ……години познат от изторията на индианците.

Докато бедни ,социално слаби (каквито сме 95%) подхванати от благи приказки, са на облака на идващото благоденствие без никакви усилия от тяхна страна,без мисъл и анализ възможно ли е въобще,какво и колко ще им струва, избират първосигнално ,дясно мислещи и действащи формации и „лидери“,царе,Уолт стреет специалисти,борсови играчи,харвардски и други чуждоземни възпитаници с лъскави доспехи и възторжени слова.

Докато влизайки в магазин ,избираме стока която ни трябва,която ни е необходима,държим да е качествена и да отговаря на изискванията ни, а същевременно лекомислено,лежерно и мързеливо оставяме правото си да очертаем бъдещето с лека ръка на гореописаните тарикати.

Докато увлечени от подвеждащите ни медийни(собственост на още по-големи тарикати-идеолози ) внушения за необратимо разделение по каквито критерии се сетите: червени-сини,етностно,граждани-селяни,религиозни и какво ли не още, ВИНАГИ ще сме изиграни и ? АЗЕДИНЕНИ.

? АЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ е основният лозунг на капитализма,егото е издигнато в култ,човек за човека е ВЪЛК,алчността и преяждането с власт и обществени блага е основната линия за развитие на капитала, олигархията и корпорациите.

Всичко по-горе зависи само от НАС ,от ВСИЧКИ НАС.

ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *