Новият световен ред и българската суверенност, независимост и самостоятелност

ДА и пак ? ДА
септември 24, 2021
Светът през 2022г. (Виждане на ПП „Подем“ по глобалната международна ситуация)
април 13, 2022
Всики

Новият световен ред и българската суверенност, независимост и самостоятелност

Новият световен ред и българската суверенност, независимост? и? самостоятелност

? ? ? Уверенията на САЩ, че след разпускането на Варшавския договор, НАТО няма да се разширява на изток, се оказаха неверни. И за сведение на всички в днешният свят НАТО непосредствено граничи с ? усия.

? ? ? За читателите, които нямат информация или премълчават, съобщаваме, че 8 години всеки ден Донецк и Луганск са обстрелвани и взривявани от украински военни формирования и ВСУ. За справка -„Алеята на Ангелите“.

? ? ? И ? усия основателно постави въпроса за собствената си безопасност след като Украйна влезе в НАТО, че ще продължат антируските агресии. Това по същество си е заявка на ? усия за изграждане на нов световен ред. И САЩ пожертваха Украйна като Байдън заяви, че ако Путин направи малка агресия в Украйна, няма да срещне нито един войник на НАТО.

? ? ? И Путин своевременно разчете посланието на Байдън като покана за поемане контрола върху Украйна. Така замисълът на САЩ се осъществи – ролята на ? усия като водещ енергиен тил на Европа е заличена и противопоставянето на ? усия и Европа е реализирана.

? ? ? Ето защо в заглавието поставихме въпросителната за българската независимост, самостоятелност и суверенитет. А как иначе при положение, че наши умници отново постават демонтирането на ? уските паметници, забрана на руските тв канали, подмяна на Националния празник 3-ти март, смяна на военният министър и прочие, което е твърде коленопреклонно и слугинажко.

? ? ? Но защо няма информация, че руската армия се целеше само върху военни обекти, а украинците използват населението за жив пункт. Защо украинците пускат от затворите криминални мародери, а мирното население не може свободно да напуска градовете.Явно това могат американските възпитаници в Украйна.

? ? ? Не сме защитници никому, но се опитваме да покажем същинските причини за ? уско-Украинската война.И да напомним за зле прикритото Евро-атлантическо слагачество, защото народа? го оценява като слугинаж и пак ще наказва следващите избори.

?

м.март 2022 год.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П.“Подем“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *