За най-голямата глупост на Европейския съюз в търговската история

Светът през 2022г. (Виждане на ПП „Подем“ по глобалната международна ситуация)
април 13, 2022
Р Е Ш Е Н И Е на политическото ръководство на партия“ПОДЕМ“ във връзка с избори 02.10.22г.
септември 18, 2022
Всики

За най-голямата глупост на Европейския съюз в търговската история

За най-голямата глупост на Европейския съюз

в търговската история

 

    Преди вносът от Русия е бил плащан с обикновени банкови преводи по сметките на руските износители в банки на Европейския съюз. Но в условията на санкции умниците от Европейския съюз разпоредиха трансферите за Русия веднага щом бъдат получени незабавно да се замразяват, така че Русия и който и  да е друг да не може да ползва тези евра. За всеки става ясно, че Русия никога няма да може да ползва тези пари, които никога няма да видят бял свят, а и те не са инфлационни, защото не могат да се ползват от никой друг.

И така Европейския съюз предлага еврото на Шрьодингер, които пари са едновременно съществуващи и несъществуващи, хипотетични пари и тяхната дефиниция е наивно решение на Европейския съюз с цел обир на Русия.

Със сигурност Европейския съюз ще прокламира, че тези плащания са временни до приключване на войната. Но при какви условия Русия ще се изтегли, като и сега е ясно, че няма да остави Крим, Донецката и Луганската република.В тези случаи ще съществува ли еврото на Шрьодингер и как точно ще се финализират сделките без допълнителни евротрикове.

Русия вече предупреди, че непозволеното изтегляне на газови обеми транзитиращи през Полша и България към други европейски страни ще доведе до редуциране на газовите доставки.

Нашите тарикати Кирчо и Кокорчо следва да проумеят, че руските доставки ще се плащат само със злато и рубли, защото благотворителност не се предлага от Русия.

Нима европейските умници са си въобразявали, че Русия ще се хване на такъв наивен трик, т.е. да продават жизненоважни стоки срещу блокирани, замразени хипотетични, несъществуващи пари ???

 

май 2022 год.                                                                             П.П.“Подем“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *