За най-голямата глупост на Европейския съюз в търговската история

Светът през 2022г. (Виждане на ПП „Подем“ по глобалната международна ситуация)
април 13, 2022
? Е Ш Е Н И Е на политическото ръководство на партия“ПОДЕМ“ във връзка с избори 02.10.22г.
септември 18, 2022
Всики

За най-голямата глупост на Европейския съюз в търговската история

За най-голямата глупост на Европейския съюз

в търговската история

?

? ? ? Преди вносът от ? усия е бил плащан с обикновени банкови преводи по сметките на руските износители в банки на Европейския съюз. Но в условията на санкции умниците от Европейския съюз разпоредиха трансферите за ? усия веднага щом бъдат получени незабавно да се замразяват, така че ? усия и който и? да е друг да не може да ползва тези евра. За всеки става ясно, че ? усия никога няма да може да ползва тези пари, които никога няма да видят бял свят, а и те не са инфлационни, защото не могат да се ползват от никой друг.

И така Европейския съюз предлага еврото на Шрьодингер, които пари са едновременно съществуващи и несъществуващи, хипотетични пари и тяхната дефиниция е наивно решение на Европейския съюз с цел обир на ? усия.

Със сигурност Европейския съюз ще прокламира, че тези плащания са временни до приключване на войната. Но при какви условия ? усия ще се изтегли, като и сега е ясно, че няма да остави Крим, Донецката и Луганската република.В тези случаи ще съществува ли еврото на Шрьодингер и как точно ще се финализират сделките без допълнителни евротрикове.

? усия вече предупреди, че непозволеното изтегляне на газови обеми транзитиращи през Полша и България към други европейски страни ще доведе до редуциране на газовите доставки.

Нашите тарикати Кирчо и Кокорчо следва да проумеят, че руските доставки ще се плащат само със злато и рубли, защото благотворителност не се предлага от ? усия.

Нима европейските умници са си въобразявали, че ? усия ще се хване на такъв наивен трик, т.е. да продават жизненоважни стоки срещу блокирани, замразени хипотетични, несъществуващи пари ???

 

май 2022 год.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П.“Подем“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *