Геополитическата нищета на управляващите
юли 10, 2023
1-ВИ МАЙ
май 1, 2024
Всики

Левите, явете се веднага в строя!

Левите, явете се веднага в строя!

Иван Генов, Доктор По Международно Право

Смахнатата и неадекватна евроатлантическа българска десница води към ликвидация хилядолетната ни държава. 111 хил. кв. км се превръщат в транзитна натовска територия, осеяна с военни бази по суша и море. Територия, с все по-малко население, лишена от цивилизационна история. Територия на разделението и на отрицанието, поощрена от кoлективния запад с мрачно бъдеще. Общонародният протест отпреди 2-3 години срещу престъпното корумпирано управление на Герб бе похитен и чудовищно по мафиотски извратен.

Днес ни управляват военнолюбци чрез ликвидационни сглобкаджийски съвети в почти всички обществени сфери. С насаждан образ на врага в лицето на двойния ни Освободител. С такава политика ПП-ДБ-ГЕ? Б истерично ни тласкат към Трета национална катастрофа.? Докога ще търпим подобни политически хулигани, крепени отвън?!? Да бъдеш част от санитарен кордон срещу велика ядрена сила е най-късото разстояние до небитието!

Открай време левият ген е посеян в нашата земя. От нашите светци, будители и революционери. В българския народ са вкоренени чувствата на солидарност, справедливост, равенство. Закономерно 45-годишният социалистически период ни изпрати до 27 място по социално-икономически показатели в световната класификация. Сега управляващите копаят дъното и унижават цялата нация.

Лявата социалистическа идея и в двете си основни направления – патриотичното и интернационалното – е в сърцата и душите на мнозинството български граждани. Политически абсурд е левицата у нас да е в будна кома, да няма властови ресурс на централно и местно ниво за решителна промяна. Нелепост е само да гледаш и безропотно да коментираш очевидно? престъпните ментарджийски политики на сглобката.

При преимуществено ляв електорат у нас се допусна да безчинства безродната десница, рушаща темелите на българската държавност.? Дотук, господа!

Спасителният път е очевиден –? Съединение на здравите сили в българското общество под роженския флаг в защита на мира и на единствената суверенна и нормална държавна институция – Президентът!

Двигателят на необходимата реална промяна е безспорен – ? умен ? адев! Левите партии и левите дейци, нарастващият потенциал на „Възраждане“ и смислените граждански структури следва да изпълнят с воля и енергия, с градивност и непоколебимост Общонародното движение „Трети март“.

Левите, където и да сте, явете се веднага в строя, за да се гарантира успехът на спасителната за България? ? адева мисия!

6 Септември 2023? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *