А П Е Л ? на политическа партия ПОДЕМ
февруари 24, 2019
П ? Е Д И З Б О ? Н А? ? ? П Л А Т Ф О ? М А? на ПП“ПОДЕМ“за нов Европейски парламент
февруари 24, 2019
Всики

2019 година през погледа на ПП „ПОДЕМ“

2019 година през погледа на ПП „ПОДЕМ“

 

За партия „ПОДЕМ“ 2019 година е политически претоварена година ,която крие повече опасности, отколкото стабилност, повече конфронтация, отколкото разбирателство.

И в международен ,и в национален план.

 

САЩ постоянно доказват ,че не могат нормално да съжителстват в международната общност, а само да бъдат над нея, да командват, да заплашват ,да санкционират, да рушат вековни принципи на международното право, да благоденстват за сметка на останалия свят.

 

ЕС руши сам себе си. Общоевропейската обединителна идея все повече се парцелира и задушава. Солидарността и справедливостта минават на все по заден план. Богатите стават по-богати, а бедните по-бедни .Крайно необходим е нов ЕС, който да сближава социалните стандарти и в който бедността и нарастващото неравенство се третират като престъпление срещу човечността.

 

Съвременна България е един от най-лошите примери за антихуманизъм в света. Десет годишното управление на ГЕ? Б превърна страната в политическа, икономическа и социална джунгла. Щастливи са само най-кръвожадните ,за които няма върховенство на закона. Останалите могат единствено да оцеляват. С конституционен преврат парламентарната република бе превърната в премиерска. По-посредствено и вулгарно управление България не е имала от турското робство. Единствената смислена държавна воля през последните две години се изразява от Президента.

 

За ПП „ПОДЕМ“ 2019 година е годината на голямото политическо предизвикателство в лицето на три решаващи избори-европейски , извънредните парламентарни и редовните местни .Тези избори са шанс и за Европа, и за нашата страна радикално да се промени курса към нормалността, заедността , за да се сложи край на взривяващото неравенство.

 

Във връзка с това, ние подемци препотвърждаваме своя Апел от 6 декември м.г., с който зовем за единение на всички леви сили срещу десницата, неолиберализма и международния слугинаж .Само така Левицата може да бъде чук, а не наковалня.

Само така ? епублика България може да възстанови своя суверенитет.

 

ПП „ПОДЕМ“ е отворена за най-сериозни преговори за общо явяване на изборите на здравите сили в българското общество.

 

Ние оставаме верни на своите 10 приоритетни ценности и 5 приоритетни интегрирани политики, намерили място в Левия проект на нашата партия.

 

10 февруари 2019 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? НК на ПП „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *