ОЩЕ ? ЕДНА ? ПУБЛИЧНА ОЦЕНКА ? ЗА ? ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ П? ЕСТЪПЛЕНИЯ ? НА ? САЩ ? ВЪВ ? ВЕНЕЦУЕЛА

ЗА ? ВА? ВА? СКОТО ? ? АЗ? УШАВАНЕ ? НА ? БЪЛГА? ИЯ
март 15, 2019
„Браво Бойко,браво Цецо“ и пр…….
март 19, 2019
Всики

ОЩЕ ? ЕДНА ? ПУБЛИЧНА ОЦЕНКА ? ЗА ? ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ П? ЕСТЪПЛЕНИЯ ? НА ? САЩ ? ВЪВ ? ВЕНЕЦУЕЛА

ОЩЕ ? ЕДНА ? ПУБЛИЧНА ОЦЕНКА ? ЗА ? ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П? ЕСТЪПЛЕНИЯ ? НА ? САЩ ? ВЪВ ? ВЕНЕЦУЕЛА

 

САЩ открадна 21 трилиона долара от Венецуела и наложи санкции, които ще доведат до смъртта на милиони боливарци от глад, липса на медикаменти и медицинско обслужване.

Отново налице е наглото действие от наследниците на престъпните американски гринговци да дестабилизират Венецуела и доведат властта на колене, обвинявайки за това венецуелския социализъм.

Целта на САЩ е да се „извърши смяната на режима“, защото Венецуела има най-големите петролни запаси и ресурси от злато, боксит и пр., но при правителството на Мадуро те не са достъпни за САЩ.

За да се дискриминира Венецуела „провалите на човешките права“ са максимално преувеличени, за да се направи приемливо насилието от САЩ.

Измислен е и предполагаемия глад и хуманитарната криза във Ванецуела. Доказателство за това са „Докладите за храните и земеделието“ на ООН от декември 2017 г. и март 2018 г., в които се посочват 37 страни с хранителни кризи, но Венецуела не е сред тях.

Май става ясно за всеки нормален човек, защо се блокира ? политическото решение, ами защото САЩ и подкрепящите ги страни, включително и България, не искат мирно решение на конфликта във Венецуела. Явно САЩ ? и „поддръжниците“ предпочитат да се удължат страданията на венецуелския народ, да се достигне до хуманитарна ? криза ? и се оправдае „необходимата военна интервенция“.

Явно геополитическите ? престъпления на САЩ няма да имат край, защото до сега остават ? напълно ненаказани. На път са да изчезнат и функциите на честната журналистика и всички медии в САЩ.

Ние от П.П. „Подем“ настояваме? ? Международния наказателен ? съд? да разследва ? кражбите и санкциите на САЩ във Венецуела.

Защото атаката на САЩ срещу Венецуела е нарушение на установеното международно право.

В резолюциите на Общото събрание на ООН, както и Виенската декларация 1993 г. се предвижда, че нито една държава няма право да се намесва, пряко или непряко, под каквато и да е причина във вътрешните или външните работа на която и да е друга държава. Това гласи и чл.19 от Глава 4 на Организацията на американските държави.

 

 

 

 

 

 

Това означава, че се забранява ? не само военната намеса, а и всяка друга форма ? на намеса или опит за заплаха срещу държавата или срещу нейните политически, икономически и културни елементи.

Та за това Международния наказателен съд следва да се самосезира ? и ? да разследва ? кражбите и санкциите на САЩ срещу Венецуела.

А честните медии да изобличават САЩ, защото сеят смърт ? и ? глад ? във Венецуела и за заблуда на световната публика предлагат 21 млн. долара ? като „хуманитарна помощ“ на боливарците. Брутална ? наглост ? и зле прикрита заблуда на световната общественост. Такава ? агресия на САЩ срещу Венецуела ? подкрепи българското ? правителство.

 

 

 

март 2019 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. „ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *