ЖЕСТОКА, НО СП? АВЕДЛИВА ОЦЕНКА НА П? АВИТЕЛСТВОТО И ЩАБА ЗА КО? ОНАПАНДЕМИЯТА И ЗА УП? АВЛЕНИЕ В К? ИЗА
ноември 30, 2020
КАК ГЛОБАЛИСТИТЕ ИСКАТ ДА П? ОМЕНЯТ ЖИВОТА? НИ В ИНТЕ? ЕС НА ОЛИГА? ХИЯТА И ДЪЛБОКАТА ДЪ? ЖАВА
декември 31, 2020
Всики

КАК НЕ ВИ Е С? АМ? КАК НЕ ВИ Е С? АМ? КАК НЕ ВИ Е С? АМ?

КАК НЕ ВИ Е С? АМ?

КАК НЕ ВИ Е С? АМ?

КАК НЕ ВИ Е С? АМ?

 

Това бе обръщението на Б.Борисов към зрителите на една телевизия тия дни. Безцеремонно! И днешният Бай Ганьо предизвика досада, отвращение и възмущение у зрителите.

Ами, че нас ни е срам за простотията и за наглостта и за гьонсуратлъка, както и за демонстрацията, че не го интересуват хората и Борисов заключи – никой няма да умре от глад.

Как да не ни е срам след като Б.Борисов напълно обезличи Парламента, който е нотариат на Министерски съвет и главно негов личен нотариат.

Срам ни е да търпим обезличаването на министерства, агенции, прокуратура, МВ? , регионални ръководства и пр.

Срам ни е да слушаме и да гледаме как държавата ни се разграбва като за последно от шайката на Борисов.

Как да не ни е срам като виждаме, че външните инвеститори избягаха от България. А нови няма!

Голям срам е, че управляващите утвърждават само инвестиции, от които най-много може да се краде.

Безкраен срам е да гледаме как шайката на Б.Борисов ипотекира държавата за да си запази управлението.

Какъв срам е да се изплащат авансово самолетите от САЩ, но няма значение, че не се произвеждат, важното е, че шайката ще лапне 300 милиона долара, твърдят запознати.

Абсолютно безсрамие е твърдението на Б.Борисов, че увеличението на заплатите за държавната администрация е следизборно, в което никой не е повярвал, защото е предизборно купуване на гласове.

А не е ли срам и грях за алиби да се ползват COVID-19 и „извънредната ситуация“ и Борисов да преразпределя финансовите потоци към собствените си интереси.

Не е ли срама за Б.Борисов и неговата шайка, които са готови война да водят, хазната да изпразнят само и само да се задържат на власт.? Явно залогът наистина е по-голям от живота на шайката, защото новото парламентарно мнозинство и новото правителство ще разровят авгиевите обори.

Точно този страх не дава мира на „Главатаря“ и на калинките, суджуците и пр., че ще отидат на съд.

Срам и позор е източването на КТБ и потулването от ГЕ? Б на разследвдането.

Наред сега е източването на цялата държава на всяка цена и след ГЕ? Б – потоп. Това вече са невиждани и нечувани грях и срам и за България и за ГЕ? Б и за коалиционните присъдружници.

Ако добавим андрешковските номера на Борисов за „Велико народно събрание“, за „Нова конституция“, наколенките и козируванията пред Брюксел и Меркел, публичните предизборни харчове, уж „аражираните“ кюлчета злато и валута се вижда на какви далавери е способен нашия не коронован феодален владетел.

Надяваме се срамът на Борисов, позора за България пред целия свят да ни изкарат да гласуваме за собствените си интереси, за върховенството на закона, за модернизиране на нашата най-изостанала държава в цяла Европа.

Стига корупция, кражби и лъжи, източване на фирми, банки и цялата държава.

Необходимо ще е паралелно преброяване и съдебно оспорване на всяко отклонение в секциите, ? айонните избирателни комисии и Централната избирателна комисия.

 

21.12.2020г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *