? АЗЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГА? ИТЕ ПОКАЗВА ЗАЩО БЪЛГА? ИЯ СЛЕД 1300 ГОДИНИ Е П? ЕД ИЗЧЕЗВАНЕ

КОГАТО МЕДИИТЕ ГОВО? ЯТ С ГЛАСА НА ЕЛИТИТЕ
февруари 9, 2021
ОТ МАГА? ЕТА ЧИ? ДА /СТАДО/ НЕ СТАВА
февруари 19, 2021
Всики

? АЗЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГА? ИТЕ ПОКАЗВА ЗАЩО БЪЛГА? ИЯ СЛЕД 1300 ГОДИНИ Е П? ЕД ИЗЧЕЗВАНЕ

? АЗЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГА? ИТЕ ПОКАЗВА? ? ЗАЩО БЪЛГА? ИЯ СЛЕД 1300 ГОДИНИ Е П? ЕД? ? ? ? ИЗЧЕЗВАНЕ

Наскоро българската статистика съобщи, че потреблението на населението се е увеличило по време на ковид пландемията. Измама, която се наложи Централна банка да я опровергава.

А управляващите не спират да лъжат въпреки, че българите преживяват истинска катастрофа, техните щатни „барабанчици“ славославят „успехите“ на ГЕ? Б и Б.Борисов.

А истината е убийствено жестока, защото при тази политическа конфигурация на управление са нужни повече от 60 години на България за да достигне средноевропейския брутен вътрешен продукт на глава от населението според „Евростад“ и други външни анализатори. Но достигането на средноевропейския стандарт става мисия невъзможна, още повече, че се очертава настъпването на национално политическо срутище.

? еално митингите в България промениха ситуацията донякъде в страната, Оказва се отново, че да протестираме е едно, а да организираш доверието на хората да гласуват е съвсем друго. И вместо съединение за да правят силата, българите според социологически проучвания в Парламента ще изпратят седем политически партии.

И така при избирателна активност 35-45 % ще се получи пълно разпиляване на гласове. Вместо заедно срещу статуквото, вождизма и печалбарството ,на преден план се оказват по-силни силите да се стигне до парламентарната хранилка и да се ползват субсидиите.

И естествено, промяната няма да се състои при такова роене на гласовете.

От което основният печеливш е ГЕ? Б,който ще „получи“ служебно най-голям процент от останалите под 4% праг леви гласове.

Заслужава ли си? „За това ли „ручахме жабетата“?

Освен ако българските гласоподаватели не отидат масово и гласуват наказателно срещу статуквото и най-сигурно ще е ако гласуват за променената лява коалиция.

Това наше твърдение се обуславя от следните незаобиколими обстоятелства и аргументи:

Първо: При влизането на много партии заради хранилката и субсидиите става ясно, че в Парламента ще влезнат вождове, а не граждански гласове и нови лица.

Второ: Както изглежда досега консолидация е почти невъзможна.

Трето: Обединяване срещу управляващите няма и по-вероятно е, че няма да се реализира.

Четвърто:ДПС (която и в момента подкрепя ГЕ? Б и участва във властта) отново ще е „балансьора“ в едно ляво-центристко, но „коалиционно“ правителство ,Пеевски и Гешев стават незаобиколими и „бетонирани“ във властта.

Ето защо, за да се избегнат безпринципни следизборни принудителни коалиции, при невъзможност за съставяне на правителство на мнозинството, следва заедно с онези 65 % ? българи живеещи под прага на бедността, всички да загърбим „егото“ и партийните щения и да гласуваме за спасителната лява коалиция. Времето до спечелването на Парламентарни избори 2021 не е време за различия и претенции, а приоритетно време за единение на лява коалиция за изборната победа и веднага след това да се балансират интересите на коалиционните участници.

 

Февруари 2021г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *