? естарта на капитализма ще се върши чрез социален фашизъм срещу човечеството

ОТ МАГА? ЕТА ЧИ? ДА /СТАДО/ НЕ СТАВА
февруари 19, 2021
Вместо срещу шайката на ГЕ? Б почти всички партии тръгнаха срещу реалната алтернатива-БСП
март 2, 2021
Всики

? естарта на капитализма ще се върши чрез социален фашизъм срещу човечеството

? естарта на капитализма ще се върши? чрез социален фашизъм срещу човечеството

Обективна истина е, че с навлизането на роботите, изкуствения интелект и новите технологии, много хора на Земята ще станат излишни. Не са за подценяване и световните ресурси и наличието на гладуващи нации и увеличението на безработните.

Но тези причини не може в никакъв случай да са основание за античовешка политика за изтребване и разреждане на хората по целия свят. В основата на това пъклено дело са САЩ, Англия и други, които загубиха способностите си да играят роля на хегемони и колонизатори. И макар нова световна война все по-малко да е вероятна,биологичната война ще донесе нови тъмни и мрачни векове за човечеството, особено с разпада на сегашните империи. Дълбоката държава стояща над националните държави е лоша маскировка на външната експанзия, която ще максимализира източването и грабежа на ресурси и печалби от контролираните територии и държави. И ето как дълбоката държава, чрез т.нар. социален фашизъм ще създава система за управление на масите от хора, като превърне човека в биологична единица и за всички ще се определят еднакви основни биологични потребности. За да се постигне тази нова форма на робство, ще се разрушават? общностите, държавите, семействата, половете, т.е. да се стигне до масова уравниловка на биологичните единици. Така ще се формират и световните концентрационни лагери за нисшите човешки твари(за лошия човешки материал).

Ковид-епидемията е истинския механизъм за превръщане в роби на оцелелите хора на земята.

Корона вирусът е нов ресурс на войната и прецедент в използване като оръжие в борбата за преразпределение сферите на влияние.

За нас дълбоката държава стартира биологичната война и заради наличието на лидери като ? усия, Китай, Иран и други, готови да противодействат на глобалния нехуманен план за бъдещето на света.

Убедени сме, че агресорите ще усетят в пълна мяра ответния удар рано или късно.

 

 

Февруари 2021 г.? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? П.П. “Подем“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *