Вместо срещу шайката на ГЕ? Б почти всички партии тръгнаха срещу реалната алтернатива-БСП
март 2, 2021
Честит 8-ми март!!! Дръзновението на жените винаги е предвестник на нещо ново и прогресивно!!!Бъдете обичани!
март 8, 2021
Всики

Наближават „нови“ избори.

Наближават „нови“ избори.

За 30-тина години нищо не се променя, започва n-тия „нов сериал“ на същия филм. Със същия сценарий и сценаристи. И пак между нас хората, народа,-обиди, караници и раздори.? Как не разбрахте че това каране и обиждане, делене на ваши и наши, комунисти и „демократи“, земеделци и работници е сценаристката им политика за постигане на „техните“ цели.

Заради какво се карате? Заради кого се делите? Какво делите? На кого се доказвате?

Винаги е имало само две страни, НИЕ-народа и ТЕ-тарикатите на нашата софра, на това което ние сме произвели, на парите от нашите данъци, всевъзможни „такси“ и глоби.

Същите които се гаврят с ? одината ни, децата ни, родителите ни и нас, сеейки раздори и гледайки ни сеира. Подхвърляйки ни „МЕСИИ“-„демократи“, “царе“, “хора от народа-пожарникари“, “граждани за европейско развитие на България“ и т.н..

Само и само да не се подкрепи опозицията, само не и БСП, ще плащат едни за декари в центъра на Варна ? милиони, ще я цепят, обругават.

Обявяват че партиите Ни ,са малки и не могат да управляват, не могат да осигурят стабилно правителство и бъдеще за България, обясняват че са „същите“ като тях. Единствения начин да останат на власт. Поне не ги „бетонирайте“ ,иначе? ще излезе че са прави за нас.

Изборите отминават, Чакаме…

Повече от три десетилетия чакаме. Всеки ден ни е очакване. Очаквахме трепетно да видим кой ще е мандатоносител на партията на Божков, която не бе допусната до изборите.

Днес очакваме друго чудо – изявление на лидера на партията „Има такъв народ“ шоуменът Славчо. Утре ще ни сервират друг анонс и ще очакваме нещо си.

Само не и опозицията ,само не и БСП.

Тези очаквания, разбира се, са ялови толкова, колкото е ялово и управлението на некадърните крадци и мошеници, които „носят „Алтернатива“ за развитие. Алтернатива на общество, в което съществуват огромни богатства, народни богатства,? съсредоточени в малък брой хора и ужасяваща бедност за огромната маса от населението, в това число и за един огромен процент работещи и безогледно ограбвани от работодателите-капиталисти „плащащи заплати толкова колкото да „изкараш месеца““.

Клошари ровят по кофите пред блока, докато други клепто-капиталисти си пазаруват майбаси, бентлита,поршета,яхти,“? осенец“ и ……, цяла България.

ТЕ се гаврят с децата, родителите ни и с нас, с ? одината ни. А ние вместо да се обединим и да изхвърлим боклука, се обиждаме и спорим нашите или вашите са по-добри.

Изборите ще минат и отминат…

ТЕ отново ще са добре, а ние ще сме си същите.

Някои ще си броят стотинките за хляб.

Други ще си пазаруват „нови“ дрехи от втората употреба.

Трети ще продължат да стоят на студено, че няма пари за парно и ток.

Повечето няма да имат пари за лекар и лекарства. Ще взимат заем, след заем,да изкарат месеца ,а съдия изпълнителите ще чукат по-вратите им!

Ще заминават в чужбина, разделени от близки и приятели и т.н. и т.н.

Но ще гласуват за „десни и демократи“ изповядващи капитализъм и тяхната демокрация, без да има държава, само ЕГО, тяхното ,не Вашето его.

Вместо заедно да треснем по масата да направим незабавна ревизия на всички правителства от 1990 г., та до наши дни.

? евизия! Както се ревизира склад, магазин, библиотека и счетоводство.

? евизия по документи. ? евизия по министерства, агенции, общини и т. н.

Нима е трудно да се създаде екип от икономисти, финансисти, юристи и други експерти – да кажем 100 или 200 такива, да им се разпределят ведомствата и да надянат черните си чиновнически ръкавели, па да почнат една генерална ревизия навсякъде и във всичко. Публична ревизия, която да се излъчва по телевизиите и в интернет, та всеки да може да гледа и слуша, ако му е интересно и да търси отговори на въпросите за безобразията и вонящата тиня по територията на България…

Ако те са на власт „кауза пердута“.

Моралът е в хиперинфлация, идеологията и възгледите напълно капитулираха пред личния интерес.

И само едно решение, просто мислете и гласувайте, гласувайте.

Иначе каква промяна, какви пет лева…“

 

м.Март 2021? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ПП“ПОДЕМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *